Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colosseum DeReservoir Acidic United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ching zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murugan is nu in balbezit. Murugan draait met de bal, schiet en ... Nandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Acidic United 0:1

20e minuut.
Ng met een snelle inworp. Murugan rent richting de bal. Murugan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt ching de bal. ching draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jit geeft een hoge lob. Loh rent richting de bal. Chong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chong krijgt een gele kaart. Loh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muniady zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murugan. Murugan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosseum DeReservoir 52%, Acidic United 48%.
Colosseum DeReservoir - Acidic United 0:1

49e minuut.
Chong rent richting de bal. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong rent richting de bal. Chong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Muniady met een snelle inworp. Loh bereikt de bal nog maar net als eerste. Loh probeert naar een medespeler te passen. Chong rent richting de bal. Chong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Loh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanesh. Loh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Choon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chong is nu in balbezit. Chong schiet op doel. Nandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Acidic United 0:2

60e minuut.
Leo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lee de bal. Mok rent richting de bal. Chong rent richting de bal. Chong draait met de bal, schiet en ... Koh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koh met een sublieme pass. Chow is nu in balbezit. Lai probeert naar een medespeler te passen. Chong is nu in balbezit. Chong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng geeft een hoge lob. Neo heeft problemen om de bal te vangen. ching is nu in balbezit. ching haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
ching kan de bal niet met de borst controleren. ching geeft de bal voor. Daar is Leo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Colosseum DeReservoir - Acidic United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colosseum DeReservoir 44%, Acidic United 56%.
Colosseum DeReservoir - Acidic United 0:3