Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razer Kalang godSMACK99
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 26
average Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Vairavan is nu in balbezit. Choy geeft een hoge lob. Tee bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani verovert de bal door een tackle van achteren. Dewani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razer Kalang - godSMACK99 0:1

16e minuut.
Neo met een sublieme pass. En rent richting de bal. Ang probeert naar een medespeler te passen. Neo rent richting de bal. Neo haalt uit met een fantastische trap. Darumami bokst de bal weg.

19e minuut.
Vijaya is nu in balbezit. Vijaya met een sublieme pass. Dewani rent richting de bal. Dewani haalt uit met een fantastische trap. Tee probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Cheah geeft een lange en hoge pass. See kopt de bal weg. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tee de bal onder controle te krijgen. Hon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Choy passt de bal zonder na te denken. Dewani rent richting de bal. See legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dewani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gwee neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer Kalang - godSMACK99 0:2

44e minuut.
Vairavan is nu in balbezit. Vairavan speelt de bal door. Dewani rent richting de bal. Dewani schiet op doel. Hon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer Kalang - godSMACK99 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer Kalang 67%, godSMACK99 33%.
Razer Kalang - godSMACK99 0:3

61e minuut.
Vairavan geeft een hoge lob. Cheah geeft een lange en hoge pass. Daar is See, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan schiet op doel. Hon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

76e minuut.
Neo is nu in balbezit. Mupa verovert de bal door een tackle van achteren. Mupa probeert naar een medespeler te passen. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer Kalang - godSMACK99 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer Kalang 60%, godSMACK99 40%.
Razer Kalang - godSMACK99 0:4