Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tyz26 Tactician Shinobi Strikers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Huat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goh rent richting de bal. Goh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Huat geeft een hoge lob. Hup geeft de bal voor. Kok rent richting de bal. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Muthu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Muthu speelt de bal door. Liew rent richting de bal. Liew passt de bal zonder na te denken. Woo is nu in balbezit. Woo schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chok trapt de bal weg. Daar is Muthu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goh is nu in balbezit. Goh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tyz26 Tactician - Shinobi Strikers 0:1

31e minuut.
Goh passt de bal zonder na te denken. Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Muthu schiet op doel. Chok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tyz26 Tactician - Shinobi Strikers 0:2

36e minuut.
Wee kopt de bal weg. Daar is Huat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hup probeert naar een medespeler te passen. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tyz26 Tactician - Shinobi Strikers 0:3

37e minuut.
Heng is nu in balbezit. Heng passt de bal met de wreef. Muthu is nu in balbezit. Goh verovert de bal door een tackle van achteren. Goh draait met de bal, schiet en ... Chok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Khoo geeft de bal voor. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Liew moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Liew schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tyz26 Tactician 68%, Shinobi Strikers 32%.
tyz26 Tactician - Shinobi Strikers 0:3

52e minuut.
Goh rent richting de bal. Heng onderschept slim de pass. Au is nu in balbezit. Au geeft een lange en hoge pass. Woo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Muthu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aw met de inworp. Goh is nu in balbezit. Goh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kok met een harde bal richting middenveld. Hup kopt de bal weg. Goh is nu in balbezit. Goh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Muthu onderschept slim de pass. Goh rent richting de bal. Muthu rent richting de bal. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Muthu rent richting de bal. Muthu onderschept slim de pass. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu is nu in balbezit. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tyz26 Tactician - Shinobi Strikers 0:4

84e minuut.
Lim is nu in balbezit. Lim passt de bal in één keer door. Goh is nu in balbezit. Muthu rent richting de bal. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tyz26 Tactician 55%, Shinobi Strikers 45%.
tyz26 Tactician - Shinobi Strikers 0:4