Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Ittihad GeylanG
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Szturc passt de bal met de wreef. Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz geeft een lange en hoge pass. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:1

10e minuut.
Nagaraja geeft de bal voor. Seah probeert de bal aan de voet te houden. Szturc is nu in balbezit. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Seah de bal. Nagaraja rent richting de bal. Nagaraja geeft de bal voor. Szturc is nu in balbezit. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Foo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:3

18e minuut.
Vukotić probeert naar een medespeler te passen. Szturc rent richting de bal. Siverchuk is nu in balbezit. Szturc is nu in balbezit. Szturc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:4

19e minuut.
Teoh met een sublieme pass. Klungelig pakt Asngari de bal. Siverchuk onderschept slim de pass. Siverchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sotkajärvi onderschept slim de pass. Sotkajärvi speelt de bal door. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... Foo bokst de bal weg.

26e minuut.
Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz passt de bal met de wreef. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... Foo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:5

29e minuut.
Vukotić met een snelle inworp. Sotkajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotkajärvi passt de bal zonder na te denken. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tze Law met een harde bal richting middenveld. Seah kopt de bal weg. Daar is Siverchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szturc rent richting de bal. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:6

35e minuut.
Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni speelt de bal door. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... Foo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:7

37e minuut.
Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk passt de bal zonder na te denken. Seah is nu in balbezit. Nagaraja onderschept slim de pass. Nagaraja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
See bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk onderschept slim de pass. Siverchuk probeert naar een medespeler te passen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nagaraja rent richting de bal. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc passt de bal zonder na te denken. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ittihad 78%, GeylanG 22%.
Al-Ittihad - GeylanG 0:8

49e minuut.
Vukotić geeft een hoge lob. Daar is Seah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagaraja begaat een overtreding. Nagaraja krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Siverchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Siverchuk met een sublieme pass. Khoo probeert naar een medespeler te passen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:9

53e minuut.
Asngari probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Spisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mikuni probeert naar een medespeler te passen. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk passt de bal met de wreef. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Spisz is nu in balbezit. Spisz geeft een lange en hoge pass. Daar is Gan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
See bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotkajärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Sotkajärvi passt de bal zonder na te denken. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mikuni is nu in balbezit. Mikuni geeft een hoge lob. Ganase probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mikuni is nu in balbezit. Mikuni met een sublieme pass. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:10

84e minuut.
Nagaraja onderschept slim de pass. Nagaraja passt de bal met de wreef. Szturc is nu in balbezit. Szturc schiet op doel. Foo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Ittihad - GeylanG 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Ittihad 63%, GeylanG 37%.
Al-Ittihad - GeylanG 0:11