Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Theatre Queenstown FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 28.9
hopeless Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kim probeert naar een medespeler te passen. Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu probeert naar een medespeler te passen. Giannelli rent richting de bal. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Inworp. Chandran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kumavelu met een sublieme pass. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Yeo de bal. Yeo geeft een hoge lob. Tan kopt de bal weg. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap. Choy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Theatre - Queenstown FC 1:0

15e minuut.
Judele speelt de bal door. Krishnaveny rent richting de bal. Krishnaveny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Meng de bal. Meng geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Woo geeft een lange en hoge pass. Yeo probeert naar een medespeler te passen. Jayakumar speelt de bal door. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Teng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kumavelu de bal. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Theatre - Queenstown FC 1:1

34e minuut.
Judele geeft de bal voor. Krishnaveny kopt de bal weg. Klungelig pakt Muzapar de bal. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jayakumar is nu in balbezit. Jayakumar met een sublieme pass. Phua is nu in balbezit. Giannelli onderschept slim de pass. Giannelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chandran rent richting de bal. Meng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chandran raakt geblesseerd tijdens het duel. Esawaran zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tan rent richting de bal. Lau onderschept slim de pass. Lau schiet op doel. Choy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Theatre 46%, Queenstown FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Theatre - Queenstown FC 1:1

59e minuut.
Meng rent richting de bal. Meng speelt de bal door. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Teng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Theatre - Queenstown FC 1:2

62e minuut.
Meng geeft de bal voor. Giannelli is nu in balbezit. Kumavelu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giannelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Giannelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Theatre - Queenstown FC 1:3

83e minuut.
Teng trapt de bal weg van het doel. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jayakumar heeft problemen om de bal te vangen. Krishnaveny rent richting de bal. Krishnaveny passt de bal in één keer door. Giannelli rent richting de bal. Giannelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Theatre 63%, Queenstown FC 37%.
Blue Theatre - Queenstown FC 1:3