Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoke United The Conquistadors
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 26.3
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Wee met een sublieme pass. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Han verovert de bal door een tackle van achteren. Han geeft een hoge lob. Cheong krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muniady komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Cheong is nu in balbezit. Sim rent richting de bal. Sim passt de bal in één keer door. ching bereikt de bal nog maar net als eerste. ching schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Siah trapt de bal weg. Chia kopt de bal weg. Mah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye onderschept slim de pass. Chye draait met de bal, schiet en ... Chen bokst de bal weg.

37e minuut.
Nagaraja is nu in balbezit. Nagaraja geeft een lange en hoge pass. Athi probeert de bal aan de voet te houden. ching bereikt de bal nog maar net als eerste. ching draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Teo is nu in balbezit. Teo met een sublieme pass. ching is nu in balbezit. ching haalt uit met een fantastische trap. Siah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - The Conquistadors 0:1

43e minuut.
Sim verovert de bal door een tackle van achteren. Sim probeert naar een medespeler te passen. ching rent richting de bal. ching draait met de bal, schiet en ... Siah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - The Conquistadors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 61%, The Conquistadors 39%.
Smoke United - The Conquistadors 0:2

59e minuut.
Siah trapt de bal weg. Sim is nu in balbezit. Sim passt de bal zonder na te denken. Cheong rent richting de bal. Cheong schiet op doel. Siah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moorthy met een snelle inworp. Han geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vairavan met een harde bal richting middenveld. Teo kopt de bal weg. ching rent richting de bal. ching draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vairavan is nu in balbezit. Vairavan geeft een hoge lob. Han kopt de bal weg. ching is nu in balbezit. ching haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - The Conquistadors 0:3

79e minuut.
Perisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady rent richting de bal. Wee schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wee krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Nam geeft de bal voor. Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sim passt de bal zonder na te denken. ching bereikt de bal nog maar net als eerste. ching draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Han passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vairavan de bal. ching rent richting de bal. ching draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 56%, The Conquistadors 44%.
Smoke United - The Conquistadors 0:3