Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anqilan456 Merlion United FC
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 34.9
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer passt de bal zonder na te denken. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm schiet op doel. Nagaraja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - Merlion United FC 0:1

5e minuut.
Fenger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang onderschept slim de pass. Hoàng Lâm onderschept slim de pass. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - Merlion United FC 0:2

10e minuut.
Alli probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli is nu in balbezit. Alli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tidu kopt de bal weg. Alli met een sublieme pass. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Tang geeft een lange en hoge pass. Diniz heeft problemen om de bal te vangen. Chong is nu in balbezit. Chong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gan geeft een hoge lob. Hoàng Lâm rent richting de bal. Alli rent richting de bal. Alli draait met de bal, schiet en ... Nagaraja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - Merlion United FC 0:3

25e minuut.
Boon heeft problemen om de bal te vangen. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli geeft een lange en hoge pass. Hoàng Lâm krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - Merlion United FC 0:4

44e minuut.
Vijaya is nu in balbezit. Hoàng Lâm onderschept slim de pass. Boon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anqilan456 65%, Merlion United FC 35%.
anqilan456 - Merlion United FC 0:4

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marusarz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Au geeft een hoge lob. Alli speelt de bal door. Fenger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wakulczyk zal de hoekschop nemen. Alli rent richting de bal. Alli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nagaraja met een sublieme pass. Diniz kopt de bal weg. Alli is nu in balbezit. Alli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Farmer komt het veld opgelopen. Nagaraja trapt de bal weg. Farmer kopt de bal weg. Klungelig pakt Au de bal. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz met een sublieme pass. Boon is nu in balbezit. Alli verovert de bal door een tackle van achteren. Alli passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenger rent richting de bal. Fenger passt de bal in één keer door. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anqilan456 - Merlion United FC 0:5

63e minuut.
Undang komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Law geeft een hoge lob. Inworp. Bossetti met de inworp. Undang is nu in balbezit. Undang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Fischer de bal. Pang rent richting de bal. Fischer maakt een afschuwelijke overtreding. Fischer krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tang komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli geeft een hoge lob. Undang heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jémez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Alli kopt de bal weg. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm speelt de bal door. Alli is nu in balbezit. Alli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nagaraja bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Undang rent richting de bal. Undang passt de bal met de wreef. Au onderschept slim de pass. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm schiet op doel. Nagaraja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anqilan456 65%, Merlion United FC 35%.
anqilan456 - Merlion United FC 0:5