Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jav FC KGW CF
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 28.6
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Prakash rent richting de bal. Prakash passt de bal zonder na te denken. Mok rent richting de bal. Venugopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Venugopal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chin speelt de bal door. Murugan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darumami. Darumami krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Er verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guan. Guan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Chin geeft een hoge lob. En probeert de bal aan de voet te houden. Chee geeft de bal voor. ching is nu in balbezit. ching haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jav FC - KGW CF 0:1

28e minuut.
Siow verovert de bal door een tackle van achteren. Siow met een sublieme pass. Gwee rent richting de bal. Tze Law onderschept slim de pass. Tze Law haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chee passt de bal in één keer door. ching bereikt de bal nog maar net als eerste. ching schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jav FC - KGW CF 0:2

40e minuut.
Darumami geeft een lange en hoge pass. Venugopal rent richting de bal. Venugopal met een sublieme pass. ching rent richting de bal. ching haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. En onderschept slim de pass. En probeert naar een medespeler te passen. Venugopal is nu in balbezit. Venugopal schiet op doel. Yeo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jav FC - KGW CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jav FC 48%, KGW CF 52%.
Jav FC - KGW CF 0:3

54e minuut.
Inworp. Muharam met de inworp. Choo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pang verovert de bal door een tackle van achteren. Pang geeft een lange en hoge pass. Yeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. ching rent richting de bal. ching schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jav FC - KGW CF 0:4

64e minuut.
En probeert naar een medespeler te passen. Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pang probeert naar een medespeler te passen. ching is nu in balbezit. ching haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam met een sublieme pass. Mok rent richting de bal. Mok geeft een lange en hoge pass. Gwee kopt de bal weg. Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jav FC 49%, KGW CF 51%.
Jav FC - KGW CF 0:4