Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Spider serawak CF
Normal Tactiek Pssat(ste)
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 27.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kuek rent richting de bal. Kuek geeft een hoge lob. Indrawan probeert de bal met de borst te controleren. Peng Siong bereikt de bal nog maar net als eerste. Peng Siong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mee probeert naar een medespeler te passen. Kuek rent richting de bal. Kuek met een sublieme pass. Peng Siong rent richting de bal. Peng Siong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - serawak CF 1:0

40e minuut.
Kang is nu in balbezit. Jarzynowski rent richting de bal. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzynowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Huat passt de bal zonder na te denken. Jarzynowski is nu in balbezit. Kang is nu in balbezit. Kang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krishnan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Spider 68%, serawak CF 32%.
Black Spider - serawak CF 1:0

51e minuut.
Inworp. Lau komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Venugopal met een sublieme pass. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau passt de bal zonder na te denken. Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski haalt uit met een fantastische trap. Chung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Hoe komt het veld opgelopen. En komt het veld opgelopen. Gianvittorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Vraciu de bal. Muzapar onderschept slim de pass. Muzapar met een sublieme pass. Peng Siong is nu in balbezit. Peng Siong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pang geeft een hoge lob. Hoe kopt de bal weg. Holz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gianvittorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianvittorio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Krishnaveny komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jarzynowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krishnan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Venugopal neemt de hoekschop. En springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mee geeft een lange en hoge pass. Peng Siong is nu in balbezit. Met opzet legt Vraciu zijn tegenspeler op de grond. Vraciu krijgt een gele kaart. Peng Siong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Lau is nu in balbezit. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee passt de bal zonder na te denken. En is nu in balbezit. En haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
En onderschept slim de pass. En passt de bal zonder na te denken. Jarzynowski rent richting de bal. Jarzynowski schiet op doel. Chung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Spider - serawak CF 1:1

90e minuut.
Jarzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzynowski passt de bal met de wreef. En rent richting de bal. En schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lau de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Spider 76%, serawak CF 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Spider - serawak CF 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Neo geeft een lange en hoge pass. Zabielavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peng Siong rent richting de bal. Peng Siong haalt uit met een fantastische trap. Krishnaveny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Spider - serawak CF 2:1

105e minuut.
Hoe kopt de bal weg. Mee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarzynowski. Jarzynowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Spider 68%, serawak CF 32%.
Black Spider - serawak CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Spider 62%, serawak CF 38%.
Black Spider - serawak CF 2:1