Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiwyyy Synced
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 28.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


21e minuut.
Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak passt de bal zonder na te denken. Hup met een sublieme pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Loh passt de bal zonder na te denken. Muthusamy geeft de bal voor. Prakash controleert de bal met de borst. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boon de bal onder controle te krijgen. Yeoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiwyyy - Synced 0:1

42e minuut.
Volarev passt de bal met de wreef. Daar is Zawiślak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiślak schiet op doel. Yeoh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Boon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiwyyy - Synced 0:2

45e minuut.
Boon geeft een hoge lob. Volarev is nu in balbezit. Volarev passt de bal in één keer door. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiwyyy 59%, Synced 41%.
Wiwyyy - Synced 0:2

48e minuut.
Kian verovert de bal door een tackle van achteren. Kian probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak is nu in balbezit. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Volarev rent richting de bal. Volarev passt de bal met de wreef. Daar is Kumavelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kian onderschept slim de pass. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev geeft de bal voor. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiwyyy - Synced 0:3

56e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev passt de bal met de wreef. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kumavelu trapt de bal weg van het doel. Kian kopt de bal weg. Volarev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiwyyy - Synced 0:4

80e minuut.
Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kumavelu de bal. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hup geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ngan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak passt de bal zonder na te denken. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Yeoh trapt de bal weg. Samivelu heeft problemen om de bal te vangen. Hup geeft een lange en hoge pass. Volarev rent richting de bal. Volarev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tai is nu in balbezit. Volarev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volarev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiwyyy 62%, Synced 38%.
Wiwyyy - Synced 0:4