Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Coast F.C. Ancient Behemots
Normal Tactiek Rage
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.9
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Butor is nu in balbezit. Palomar is nu in balbezit. Palomar passt de bal in één keer door. Perrotta heeft problemen om de bal te vangen. Perrotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Gek passt de bal in één keer door. Teoh rent richting de bal. Teoh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Palomar kopt de bal weg. Klungelig pakt Nieznajomy de bal. Nieznajomy passt de bal met de wreef. Perrotta rent richting de bal. Perrotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ribarov kopt de bal weg. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy passt de bal in één keer door. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Coast F.C. - Ancient Behemots 0:1

16e minuut.
Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta passt de bal met de wreef. Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznajomy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Coast F.C. - Ancient Behemots 0:2

18e minuut.
Butor met een snelle inworp. Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gek. Gek krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Butor met een snelle inworp. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łata. Łata krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Perrotta speelt de bal door. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Coast F.C. 62%, Ancient Behemots 38%.
Liverpool Coast F.C. - Ancient Behemots 0:2

75e minuut.
Ghin geeft de bal voor. Ribarov heeft problemen om de bal te vangen. Ribarov geeft een hoge lob. Nieznajomy is nu in balbezit. Nieznajomy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Łata speelt de bal door. Fan rent richting de bal. Fan passt de bal zonder na te denken. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Coast F.C. 57%, Ancient Behemots 43%.
Liverpool Coast F.C. - Ancient Behemots 0:2