Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Whampoa Singapore United
Normal Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Kuek kopt de bal weg. Vairavan probeert de bal met de borst te controleren. Lichnerowicz rent richting de bal. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ang verovert de bal door een tackle van achteren. Ang geeft een hoge lob. Guerrero kopt de bal weg. Riascos rent richting de bal. Riascos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala geeft de bal voor. Gwee heeft problemen om de bal te vangen. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
See passt de bal met de wreef. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos probeert naar een medespeler te passen. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - Singapore United 0:1

43e minuut.
Kuek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lichnerowicz de bal onder controle te krijgen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - Singapore United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Whampoa 81%, Singapore United 19%.
FC Whampoa - Singapore United 0:2

47e minuut.
Lichnerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lichnerowicz probeert naar een medespeler te passen. Willets rent richting de bal. Daar is Willets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willets geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lichnerowicz de bal. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - Singapore United 0:3

53e minuut.
Novalija passt de bal zonder na te denken. Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal in één keer door. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Lichnerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa rent richting de bal. Lichnerowicz is nu in balbezit. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - Singapore United 0:4

56e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Vairavan is nu in balbezit. Lichnerowicz onderschept slim de pass. Lichnerowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Au geeft een lange en hoge pass. Chourio rent richting de bal. Chourio probeert naar een medespeler te passen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ... Ngee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ang de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bala geeft een hoge lob. Willets rent richting de bal. Willets passt de bal zonder na te denken. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ang passt de bal zonder na te denken. Vairavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa rent richting de bal. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - Singapore United 0:5

74e minuut.
Klungelig pakt Ang de bal. Ang geeft de bal voor. Inworp. Chourio met een snelle inworp. Willets geeft een lange en hoge pass. Ngee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Ngee trapt de bal weg. Riascos kopt de bal weg. Willets heeft problemen om de bal te vangen. Willets geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Willets rent richting de bal. Willets passt de bal met de wreef. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa haalt uit met een fantastische trap. Ngee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Whampoa - Singapore United 0:6

88e minuut.
Ngee met een sublieme pass. Novalija kan de bal niet met de borst controleren. Novalija met een sublieme pass. Sosa rent richting de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Whampoa 77%, Singapore United 23%.
FC Whampoa - Singapore United 0:6