Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalium Esplanade Singapore Lions FC
Normal Tactiek Lions
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Jit met een sublieme pass. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Er. Er krijgt een gele kaart. Alexeev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godeguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alexeev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Alexeev rent richting de bal. Er rent richting de bal. Alexeev onderschept slim de pass. Amato is nu in balbezit. Amato draait met de bal, schiet en ... Dinesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Alexeev rent richting de bal. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Krishnan de bal. Amato rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Žura verovert de bal door een tackle van achteren. Žura speelt de bal door. Amato rent richting de bal. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kobakhidze onderschept slim de pass. Kobakhidze met een sublieme pass. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev draait met de bal, schiet en ... Dinesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:1

15e minuut.
Godeguez met een snelle inworp. Žura is nu in balbezit. Žura passt de bal in één keer door. Kobakhidze is nu in balbezit. Kobakhidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dinesh trapt de bal weg van het doel. Kobakhidze kopt de bal weg. Kumavelu heeft problemen om de bal te vangen. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Er rent richting de bal. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Jit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexeev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alexeev rent richting de bal. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Dinesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobakhidze met een snelle inworp. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw passt de bal zonder na te denken. Kobakhidze geeft de bal voor. Dinesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:3

25e minuut.
Godeguez is nu in balbezit. Godeguez speelt de bal door. Kobakhidze speelt de bal door. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:4

27e minuut.
Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu passt de bal met de wreef. Godeguez probeert naar een medespeler te passen. Amato is nu in balbezit. Amato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:5

28e minuut.
Kim rent richting de bal. Godeguez verovert de bal door een tackle van achteren. Godeguez probeert naar een medespeler te passen. Alexeev rent richting de bal. Alexeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kobakhidze verovert de bal door een tackle van achteren. Alexeev rent richting de bal. Alexeev probeert naar een medespeler te passen. Amato is nu in balbezit. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Aw rent richting de bal. Alexeev verovert de bal door een tackle van achteren. Alexeev passt de bal zonder na te denken. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:6

36e minuut.
Kim probeert de bal aan de voet te houden. Amato is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chow. Chow krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Godeguez geeft de bal voor. Kobakhidze probeert de bal aan de voet te houden. Kobakhidze speelt de bal door. Alexeev rent richting de bal. Alexeev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Žura is nu in balbezit. Žura passt de bal met de wreef. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev haalt uit met een fantastische trap. Dinesh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:7

45e minuut.
Amato schiet op doel. Er heeft problemen om de bal te vangen. Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev onderschept slim de pass. Alexeev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 84%, Singapore Lions FC 16%.
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:7

46e minuut.
Žura verovert de bal door een tackle van achteren. Godeguez rent richting de bal. Godeguez probeert naar een medespeler te passen. Amato rent richting de bal. Amato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Dinesh met een harde bal richting middenveld. Kobakhidze kopt de bal weg. Daar is Er, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. Dinesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:8

49e minuut.
Er geeft een lange en hoge pass. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev geeft een hoge lob. Amato maakt een snoekduik en kopt de bal. Dinesh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:9

51e minuut.
Klungelig pakt Kobakhidze de bal. Kobakhidze passt de bal in één keer door. Godeguez speelt de bal door. Alexeev is nu in balbezit. Alexeev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Amato probeert naar een medespeler te passen. Žura rent richting de bal. Žura met een sublieme pass. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kobakhidze rent richting de bal. Kobakhidze geeft een hoge lob. Krishnan heeft problemen om de bal te vangen. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kobakhidze met een snelle inworp. Aw rent richting de bal. Aw passt de bal zonder na te denken. Žura geeft een lange en hoge pass. Amato springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kobakhidze kopt de bal weg. Daar is Alexeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexeev geeft de bal voor. Amato is nu in balbezit. Amato haalt uit met een fantastische trap. Dinesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kim rent richting de bal. Žura onderschept slim de pass. Žura geeft de bal voor. Alexeev rent richting de bal. Alexeev schiet op doel. Dinesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:10

71e minuut.
Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev verovert de bal door een tackle van achteren. Alexeev met een sublieme pass. Amato is nu in balbezit. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dinesh met een harde bal richting middenveld. Kobakhidze kan de bal niet met de borst controleren. Kobakhidze passt de bal in één keer door. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev schiet op doel. Dinesh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Aw is nu in balbezit. Kobakhidze onderschept slim de pass. Kobakhidze probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Dinesh is nu in balbezit. Er is nu in balbezit. Dinesh is nu in balbezit. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amato rent richting de bal. Amato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:11

76e minuut.
Chlebowski speelt de bal door. Godeguez rent richting de bal. Godeguez met een sublieme pass. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato haalt uit met een fantastische trap. Dinesh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Er de bal. Alexeev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:12

81e minuut.
Krishnan geeft een lange en hoge pass. Godeguez geeft een hoge lob. Amato controleert de bal met de borst. Amato schiet op doel. Dinesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:13

85e minuut.
Godeguez speelt de bal door. Žura is nu in balbezit. Žura passt de bal zonder na te denken. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Žura onderschept slim de pass. Kobakhidze is nu in balbezit. Kobakhidze passt de bal zonder na te denken. Alexeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amato rent richting de bal. Amato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Dinesh met een harde bal richting middenveld. Kobakhidze kopt de bal weg. Amato rent richting de bal. Amato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 85%, Singapore Lions FC 15%.
Kalium Esplanade - Singapore Lions FC 0:13