Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Crows Dharma Boys
Normal Tactiek 424a
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 36.2
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
De la Vega passt de bal in één keer door. ColIymore bereikt de bal nog maar net als eerste. ColIymore passt de bal zonder na te denken. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
ColIymore kopt de bal weg. Toh heeft problemen om de bal te vangen. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov geeft een lange en hoge pass. Deleanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dull rent richting de bal. Dull schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:1

8e minuut.
Vásquez komt het veld opgelopen.

12e minuut.
De la Vega passt de bal in één keer door. Dull is nu in balbezit. Dull speelt de bal door. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu schiet op doel. Mok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:2

15e minuut.
De la Vega geeft een lange en hoge pass. Deleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Darumami de bal. Dull is nu in balbezit. Dull draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:3

18e minuut.
ColIymore bereikt de bal nog maar net als eerste. ColIymore geeft de bal voor. Daar is Baskaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:4

24e minuut.
Dull is nu in balbezit. Dull passt de bal in één keer door. Deleanu rent richting de bal. Deleanu haalt uit met een fantastische trap. Mok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:5

26e minuut.
Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu geeft de bal voor. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:6

29e minuut.
Mok speelt de bal door. ColIymore kopt de bal weg. Dull rent richting de bal. Dull draait met de bal, schiet en ... Mok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:7

32e minuut.
Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Darumami speelt de bal door. Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Dull rent richting de bal. Dull draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baskaran trapt de bal weg van het doel. Krishnan kopt de bal weg. Deleanu rent richting de bal. Deleanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Darumami verovert de bal door een tackle van achteren. Darumami geeft een hoge lob. Pendiye kopt de bal weg. Helmsley heeft problemen om de bal te vangen. Helmsley geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baskaran heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:8

37e minuut.
Daar is ColIymore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwang rent richting de bal. Grigorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigorov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Barbukov geeft de bal voor. Dull kopt de bal weg. Deleanu rent richting de bal. Deleanu haalt uit met een fantastische trap. Darumami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Crows 78%, Dharma Boys 22%.
The Crows - Dharma Boys 0:8

46e minuut.
Manolov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pendiye rent richting de bal. Kwang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pendiye raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamski komt het veld opgelopen. Vásquez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Darumami bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski verovert de bal door een tackle van achteren. Adamski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dull probeert de bal met de borst te controleren. Grigorov is nu in balbezit. Toh rent richting de bal. Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov geeft een lange en hoge pass. Mok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega geeft de bal voor. Klungelig pakt Baskaran de bal. Dull is nu in balbezit. Dull haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:9

62e minuut.
Gopane komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mok trapt de bal weg van het doel. De la Vega kopt de bal weg. Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ... Mok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull haalt uit met een fantastische trap. Mok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Baskaran geeft een lange en hoge pass. Baskaran kopt de bal weg. Grigorov speelt de bal door. Klungelig pakt Dull de bal. Dull haalt uit met een fantastische trap. Mok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adamski rent richting de bal. Paal! Adamski rent richting de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:10

70e minuut.
Gopane geeft de bal voor. Darumami kopt de bal weg. Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. ColIymore bereikt de bal nog maar net als eerste. ColIymore geeft de bal voor. Mok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:11

71e minuut.
Bujtás komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Vega met een snelle inworp. Gopane controleert de bal met de borst. Gopane geeft een lange en hoge pass. Dull maakt een snoekduik en kopt de bal. Mok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Darumami bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:12

75e minuut.
Gopane geeft een hoge lob. Magesvari kopt de bal weg. Klungelig pakt Darumami de bal. Adamski is nu in balbezit. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:13

76e minuut.
Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baskaran de bal. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull draait met de bal, schiet en ... Mok bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:14

79e minuut.
Gopane probeert naar een medespeler te passen. Grigorov rent richting de bal. Toh begaat een overtreding. Toh krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Grigorov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De la Vega met een snel genomen vrije trap. Dull heeft problemen om de bal te vangen. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel. Mok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:15

82e minuut.
Gopane rent richting de bal. Adamski rent richting de bal. Adamski passt de bal zonder na te denken. Dull rent richting de bal. Dull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Crows - Dharma Boys 0:16

83e minuut.
Athi rent richting de bal. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull passt de bal met de wreef. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De la Vega geeft de bal voor. Adamski kopt de bal weg. Grigorov probeert de bal aan de voet te houden. Adamski rent richting de bal. Adamski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Crows 79%, Dharma Boys 21%.
The Crows - Dharma Boys 0:16