Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASLT TEAM kingnight
CT442 Tactiek moi
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Nhật Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta geeft de bal voor. Bavin is nu in balbezit. Bavin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klytta rent richting de bal. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Ðức Trung met de inworp. Bavin speelt de bal door. Klungelig pakt Klytta de bal. Klytta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Vidák rent richting de bal. Maros begaat een overtreding. Vidák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maros speelt de bal door. Ðức Trung met een snel genomen vrije trap. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bavin de bal. Bavin haalt uit met een fantastische trap. Arsić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - kingnight 0:1

16e minuut.
Klytta speelt de bal door. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna speelt de bal door. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin geeft een hoge lob. Arsić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - kingnight 0:2

22e minuut.
probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klytta rent richting de bal. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta onderschept slim de pass. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Arsić met een harde bal richting middenveld. Daar is Klytta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Maros is nu in balbezit. Vidák onderschept slim de pass. Vidák passt de bal met de wreef. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - kingnight 0:3

29e minuut.
Escudé geeft de bal voor. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidák krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ðức Trung passt de bal in één keer door. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin verovert de bal door een tackle van achteren. Bavin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin haalt uit met een fantastische trap. Boyd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - kingnight 0:4

35e minuut.
Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha geeft de bal voor. speelt de bal door. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin draait met de bal, schiet en ... Arsić bokst de bal weg.

44e minuut.
Ðức Trung is nu in balbezit. Bavin rent richting de bal. Ðức Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLT TEAM 76%, kingnight 24%.
ASLT TEAM - kingnight 0:4

46e minuut.
Ðức Trung is nu in balbezit. Ðức Trung passt de bal zonder na te denken. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - kingnight 0:5

52e minuut.
Inworp. zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klytta speelt de bal door. Gravagna rent richting de bal. Gravagna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin geeft een hoge lob. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta onderschept slim de pass. Klytta schiet op doel. Arsić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ðức Trung neemt de hoekschop. Kocot heeft problemen om de bal te vangen. Bavin rent richting de bal. Bavin schiet op doel. Arsić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - kingnight 0:6

60e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Boyd geeft een lange en hoge pass. Vidák geeft de bal voor. Klytta is nu in balbezit. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Arsić bokst de bal weg.

62e minuut.
Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình onderschept slim de pass. Vidák speelt de bal door. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin schiet op doel. Arsić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nhật Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. verovert de bal door een tackle van achteren. met een sublieme pass. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Escudé de bal. Bavin is nu in balbezit. Kocot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocot krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Baszkiewicz rent richting de bal. Klytta onderschept slim de pass. Klytta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Klytta geeft de bal voor. Ðức Trung kopt de bal weg. Gravagna speelt de bal door. Klungelig pakt Ðức Trung de bal. Ðức Trung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Finn geeft de bal voor. Long Quân probeert de bal met de borst te controleren. Valentín begaat een overtreding. Valentín krijgt een gele kaart. Long Quân raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. geeft een lange en hoge pass. Ðức Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin is nu in balbezit. Bavin schiet op doel. Arsić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLT TEAM 80%, kingnight 20%.
ASLT TEAM - kingnight 0:6