Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LH SaiGon Đà Nẵng AFC
3-2-3-2 Tactiek Ronaldo
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Labbé geeft een hoge lob. Amarugi heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khoa rent richting de bal. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Erić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Pekkan geeft een lange en hoge pass. Zanchini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Labbé de bal onder controle te krijgen. Bradło is nu in balbezit. Bradło haalt uit met een fantastische trap. Endrődi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Endrődi speelt de bal door. Bradło kopt de bal weg. Quang Linh geeft de bal voor. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Đà Nẵng AFC 1:0

28e minuut.
Bradło passt de bal met de wreef. Martos bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Linh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Linh krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Martos passt de bal in één keer door. Bradło is nu in balbezit. Bradło passt de bal in één keer door. Voutsinas is nu in balbezit. Voutsinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Endrődi niet meer kan verder spelen. Minh Tiến komt het veld opgelopen. Thái Minh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Việt Khoa onderschept slim de pass. Việt Khoa passt de bal in één keer door. Jaberg heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Anh Sơn passt de bal in één keer door. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisák verovert de bal door een tackle van achteren. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Đà Nẵng AFC 2:0

43e minuut.
Martos is nu in balbezit. Martos passt de bal in één keer door. Daar is Pekkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LH SaiGon 37%, Đà Nẵng AFC 63%.
FC LH SaiGon - Đà Nẵng AFC 2:0

47e minuut.
Minh Tiến trapt de bal weg van het doel. Bradło kopt de bal weg. Zanchini is nu in balbezit. Voutsinas verovert de bal door een tackle van achteren. Voutsinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Đà Nẵng AFC 2:1

49e minuut.
Khắc Tuấn met de inworp. Quang Linh is nu in balbezit. Quang Linh geeft de bal voor. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn schiet op doel. Erić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pekkan verovert de bal door een tackle van achteren. Pekkan speelt de bal door. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn schiet op doel. Erić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Đà Nẵng AFC 3:1

73e minuut.
Inworp. Khắc Tuấn met een snelle inworp. Quang Linh geeft een hoge lob. Daar is Anh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Martos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Việt Khoa de bal onder controle te krijgen. Thái Minh rent richting de bal. Voutsinas verovert de bal door een tackle van achteren. Voutsinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LH SaiGon 53%, Đà Nẵng AFC 47%.
FC LH SaiGon - Đà Nẵng AFC 3:1