Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23 Vietnam 05C4A TME
352 Tactiek Địa Kiếp
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten outstanding
very good Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Mai Trần geeft een hoge lob. Inworp. Pangallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Constantinescu geeft een hoge lob. Đình Văn kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Quang Hùng controleert de bal met de borst. De Backer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Backer passt de bal in één keer door. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo probeert naar een medespeler te passen. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long schiet op doel. Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 0:1

6e minuut.
Duy Hải rent richting de bal. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu met een sublieme pass. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần onderschept slim de pass. Mai Trần geeft de bal voor. Özartunç kopt de bal weg. Coporan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 0:2

15e minuut.
Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan onderschept slim de pass. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Đình Văn geeft een lange en hoge pass. Vân Long is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Đình Văn neemt de hoekschop. Vân Long springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mai Trần de bal. Pangallo rent richting de bal. Pangallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Adamczyk probeert naar een medespeler te passen. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pangallo krijgt een gele kaart. Phong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuấn Hoàng springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Khánh onderschept slim de pass. Coporan speelt de bal door. Duy Minh geeft een hoge lob. Zadylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:2

29e minuut.
Phong is nu in balbezit. Zazzaroni onderschept slim de pass. Zazzaroni geeft een hoge lob. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đình Văn is nu in balbezit. Đình Văn draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Tuấn Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Backer is nu in balbezit. De Backer passt de bal met de wreef. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zazzaroni geeft een hoge lob. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu passt de bal met de wreef. Vân Long rent richting de bal. Vân Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Coporan geeft een hoge lob. Daar is Mai Trần, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:3

44e minuut.
Đình Văn rent richting de bal. Đình Văn geeft een hoge lob. Duy Hải heeft problemen om de bal te vangen. Vân Long rent richting de bal. Vân Long schiet op doel. Hoài Việt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kiljan geeft een hoge lob. De Backer kopt de bal weg. Duy Minh probeert naar een medespeler te passen. Huy Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Coporan speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 68%, 05C4A TME 32%.
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:4

47e minuut.
Zazzaroni met een sublieme pass. Adamczyk is nu in balbezit. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:5

49e minuut.
Klungelig pakt Pangallo de bal. Pangallo passt de bal met de wreef. Adamczyk rent richting de bal. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Adamczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zazzaroni met een snelle inworp. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zazzaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzaroni geeft een lange en hoge pass. Đình Văn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Kiljan probeert de bal met de borst te controleren. Kiljan geeft de bal voor. Vân Long rent richting de bal. Vân Long haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:6

71e minuut.
Trường Sa komt het veld opgelopen. Việt Tiến komt het veld opgelopen. Thông komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zazzaroni onderschept slim de pass. Pangallo rent richting de bal. Phong begaat een overtreding. Phong krijgt een gele kaart. Pangallo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zazzaroni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vân Long rent richting de bal. Vân Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Đình Văn is nu in balbezit. Đình Văn passt de bal in één keer door. Vân Long rent richting de bal. Vân Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:7

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Việt Tiến de bal onder controle te krijgen. Zazzaroni probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

82e minuut.
Coporan met de inworp. Đình Văn geeft een lange en hoge pass. Phong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Adamczyk trapt de bal weg. Klungelig pakt De Backer de bal. De Backer speelt de bal door. Vân Long rent richting de bal. Vân Long schiet op doel. Hoài Việt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zazzaroni met de inworp. Pangallo rent richting de bal. Pangallo geeft een hoge lob. Đình Văn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:8

90e minuut.
Adamczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangallo met een snelle inworp. De Backer geeft de bal voor. Vân Long krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Đình Văn is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Đình Văn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pangallo kopt de bal weg. Daar is Vân Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 59%, 05C4A TME 41%.
U23 Vietnam - 05C4A TME 1:8