Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:29
  • Bekerwedstrijd: Cúp Quốc Gia
  • Stadion: FVT Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3000
FVT Khanhhoa AFC
FVT.2 Tactiek 4141
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Quốc Bảo speelt de bal door. Daar is Phú Hiệp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutfeld met een sublieme pass. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Minh Khôi geeft een hoge lob. Roca met een sublieme pass. Klungelig pakt Huy Phong de bal. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fasianos geeft een lange en hoge pass. Piwownik rent richting de bal. Huy Phong onderschept slim de pass. Cabello onderschept slim de pass. Cabello draait met de bal, schiet en ... Cachia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Anzuino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phú Hiệp met een snelle inworp. Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo geeft een hoge lob. Álvarez de Eulate bokst de bal weg.

22e minuut.
Cabello kopt de bal weg. Piwownik rent richting de bal. Huy Phong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huy Phong krijgt een gele kaart. Piwownik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piwownik neemt de penalty, wat een uithaal! Cachia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FVT - Khanhhoa AFC 1:0

24e minuut.
Phú Hiệp geeft een hoge lob. Álvarez de Eulate met een sublieme pass. Cabello kopt de bal weg. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel. Cachia bokst de bal weg.

29e minuut.
Gutfeld speelt de bal door. Piwownik is nu in balbezit. Thế Doanh maakt een afschuwelijke overtreding. Piwownik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabello wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Phú Hiệp is nu in balbezit. Phú Hiệp passt de bal met de wreef. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền schiet op doel. Álvarez de Eulate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FVT - Khanhhoa AFC 1:1

34e minuut.
Minh Khôi probeert de bal met de borst te controleren. Monarcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Monarcha speelt de bal door. Daar is Duy Hiền, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Álvarez de Eulate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Huy Phong speelt de bal door. Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft de bal voor. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FVT - Khanhhoa AFC 2:1

40e minuut.
Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello geeft een lange en hoge pass. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Cachia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FVT - Khanhhoa AFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FVT 48%, Khanhhoa AFC 52%.
FVT - Khanhhoa AFC 3:1

50e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Khôi. Piwownik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quattrocchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piwownik maakt een snoekduik en kopt de bal. Cachia probeert wanhopig de bal te grijpen. Thế Doanh verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Quattrocchi kopt de bal weg. Daar is Minh Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello geeft de bal voor. Piwownik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tüfekçi met de inworp. Cabello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huy Phong de bal. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Szyc is nu in balbezit. Szyc passt de bal zonder na te denken. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo geeft de bal voor. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal. Álvarez de Eulate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Anzuino rent richting de bal. Duy Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hiền met een sublieme pass. Szyc rent richting de bal. Szyc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Labuske rent richting de bal. Minh Khôi is nu in balbezit. Cabello begaat een overtreding. Cabello krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Minh Khôi onderschept slim de pass. Quattrocchi onderschept slim de pass. Quattrocchi passt de bal in één keer door. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Piwownik krijgt zijn hoofd ertegen. Cachia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tüfekçi passt de bal in één keer door. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik schiet op doel. Cachia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piwownik passt de bal in één keer door. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi geeft een hoge lob. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. Cabello geeft een lange en hoge pass. Huy Phong controleert de bal met de borst. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel. Cachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FVT 50%, Khanhhoa AFC 50%.
FVT - Khanhhoa AFC 3:1