Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:29
  • Bekerwedstrijd: Cúp Quốc Gia
  • Stadion: River
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1834
X_Men ArsenalVN
ju Tactiek D3
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 58.6
average Schieten formidable
average Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Trường Giang probeert de bal aan de voet te houden. Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranamil speelt de bal door. Mold is nu in balbezit. Mold haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bell kopt de bal weg. Thế Anh heeft problemen om de bal te vangen. Trường Giang met een sublieme pass. Mold is nu in balbezit. Mold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 0:1

7e minuut.
Tranamil is nu in balbezit. Tranamil passt de bal zonder na te denken. Mold heeft problemen om de bal te vangen. Mold schiet op doel. Toàn Thắng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 0:2

9e minuut.
Tranamil met een sublieme pass. Mold heeft problemen om de bal te vangen. Mold passt de bal zonder na te denken. Bell rent richting de bal. Bell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 0:3

18e minuut.
Trường Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Giang speelt de bal door. Mold rent richting de bal. Mold draait met de bal, schiet en ... Toàn Thắng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoàng Dũng is nu in balbezit. Tranamil onderschept slim de pass. Tranamil geeft een hoge lob. Mold springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 0:4

26e minuut.
Ðức Trí is nu in balbezit. Ðức Trí probeert naar een medespeler te passen. Tranamil met een sublieme pass. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mold schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 0:5

29e minuut.
Hoàng Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Giang begaat een overtreding. Hoàng Nam raakt geblesseerd tijdens het duel. Thế Anh wilt de vrije trap nemen. Quang Vũ springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:5

30e minuut.
Tofan speelt de bal door. Ðức Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Giang probeert naar een medespeler te passen. Mold rent richting de bal. Mold draait met de bal, schiet en ... Toàn Thắng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Trường Giang geeft de bal voor. Bell kopt de bal weg. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:6

33e minuut.
Trường Giang rent richting de bal. Thế Anh speelt de bal door. Trường Giang speelt de bal door. Mold rent richting de bal. Mold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Bell de bal. Bell speelt de bal door. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mold schiet op doel. Duy Bảo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bùi Chiến, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranamil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranamil rent richting de bal. Tranamil draait met de bal, schiet en ... Toàn Thắng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:7

40e minuut.
Trường Giang heeft problemen om de bal te vangen. Trường Giang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bell de bal. Mold is nu in balbezit. Mold haalt uit met een fantastische trap. Toàn Thắng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:8

41e minuut.
Trường Giang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tranamil de bal. Tranamil passt de bal zonder na te denken. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Daar is Tranamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tranamil passt de bal zonder na te denken. Mold is nu in balbezit. Mold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 77%, ArsenalVN 23%.
X_Men - ArsenalVN 1:9

49e minuut.
Minh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Thắng is nu in balbezit. Việt Thắng geeft de bal voor. Mold rent richting de bal. Mold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:10

54e minuut.
Mold haalt uit met een fantastische trap. Toàn Thắng speelt de bal door. Tofan kopt de bal weg. Ðức Trí is nu in balbezit. Ðức Trí geeft een hoge lob. Toàn Thắng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mold passt de bal zonder na te denken. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell passt de bal met de wreef. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mold schiet op doel. Toàn Thắng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tranamil is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:11

59e minuut.
Toàn Thắng trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Thế Anh de bal. Mold is nu in balbezit. Mold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:12

63e minuut.
Trường Giang met een sublieme pass. Tranamil is nu in balbezit. Tranamil passt de bal in één keer door. Mold is nu in balbezit. Mold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranamil passt de bal in één keer door. Mold rent richting de bal. Mold schiet op doel. Toàn Thắng probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bùi Chiến met een sublieme pass. Mold probeert naar een medespeler te passen. Tranamil rent richting de bal. Tranamil haalt uit met een fantastische trap. Toàn Thắng probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Minh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Trí verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Trí probeert naar een medespeler te passen. Mold rent richting de bal. Mold draait met de bal, schiet en ... Toàn Thắng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duy Bảo is nu in balbezit. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:13

71e minuut.
Minh Huy met een sublieme pass. Tranamil is nu in balbezit. Tranamil met een sublieme pass. Klungelig pakt Mold de bal. Mold schiet op doel. Toàn Thắng bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toàn Thắng trapt de bal weg. Ðức Trí kopt de bal weg. Mold is nu in balbezit. Mold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Duy Bảo kopt de bal weg. Owczarski met een sublieme pass. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mold haalt uit met een fantastische trap. Toàn Thắng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:14

78e minuut.
Tranamil probeert naar een medespeler te passen. Mold rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duy Bảo. Mold raakt geblesseerd tijdens het duel. Trường Giang komt bij de bal en schiet. Toàn Thắng bokst de bal weg.

80e minuut.
Tranamil passt de bal met de wreef. Bell is nu in balbezit. Bell probeert naar een medespeler te passen. Mold rent richting de bal. Mold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:15

83e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duy Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mold is nu in balbezit. Mold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Duy Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranamil onderschept slim de pass. Mold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mold draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bùi Chiến de bal. Mold is nu in balbezit. Mold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - ArsenalVN 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 75%, ArsenalVN 25%.
X_Men - ArsenalVN 1:16