Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Hao Than Hòn Ngọc Viễn Đông
442LHT Tactiek 4-4-2-ATT
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
43.2 gemiddelde waardering 53.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Hải Ðăng met een sublieme pass. Daar is Guyot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintezoi rent richting de bal. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiên Cường rent richting de bal. Poeira onderschept slim de pass. Poeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Boga speelt de bal door. Przewoźnik rent richting de bal. Przewoźnik passt de bal in één keer door. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Polledri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hải Ðăng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Boga de bal. Boga probeert naar een medespeler te passen. Przewoźnik geeft een lange en hoge pass. Kubinszki krijgt zijn hoofd ertegen. Polledri bokst de bal weg.

18e minuut.
Oldenburger geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Asya de bal onder controle te krijgen. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:1

21e minuut.
Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng speelt de bal door. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot draait met de bal, schiet en ... Polledri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:2

42e minuut.
Lugano probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hải Ðăng zal de hoekschop nemen. Kubinszki krijgt zijn hoofd ertegen. Polledri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Hao Than 54%, Hòn Ngọc Viễn Đông 46%.
Long Hao Than - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:3

47e minuut.
Oldenburger geeft een lange en hoge pass. Polledri met een sublieme pass. Przewoźnik kopt de bal weg. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Polledri bokst de bal weg.

60e minuut.
Tường Minh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lipień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Tường Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tường Minh geeft een hoge lob. Guyot kopt de bal weg. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tường Minh geeft een hoge lob. Guyot kopt de bal weg. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Polledri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Oldenburger met een sublieme pass. Przewoźnik rent richting de bal. Boga geeft de bal voor. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki schiet op doel. Polledri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Hao Than 44%, Hòn Ngọc Viễn Đông 56%.
Long Hao Than - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:3