Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V120Z Happy Family
352 Tactiek #SK-001
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 49.8
average Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Burduşel speelt de bal door. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki geeft een hoge lob. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Burduşel passt de bal met de wreef. Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thọ probeert naar een medespeler te passen. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Timmer met de inworp. Pănican geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hùng de bal. Pisan is nu in balbezit. Pisan draait met de bal, schiet en ... Paal! Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ðức Thọ probeert naar een medespeler te passen. Pănican speelt de bal door. Pisan is nu in balbezit. Pisan passt de bal in één keer door. Pohlers speelt de bal door. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hùng rent richting de bal. Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - Happy Family 0:1

16e minuut.
Pisan passt de bal zonder na te denken. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hùng de bal. Hùng schiet op doel. Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan draait met de bal, schiet en ... Wright probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - Happy Family 0:2

18e minuut.
Timmer verovert de bal door een tackle van achteren. Timmer met een sublieme pass. Pănican speelt de bal door. Pisan probeert de bal met de borst te controleren. Pisan haalt uit met een fantastische trap. Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Burduşel speelt de bal door. Winiecki rent richting de bal. Winiecki geeft de bal voor. Hùng rent richting de bal. Hùng geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Trybuła is nu in balbezit. Trybuła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Porrón de bal. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pohlers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlers speelt de bal door. Pisan is nu in balbezit. Pisan draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Timmer geeft een hoge lob. Wright probeert naar een medespeler te passen. Pohlers probeert naar een medespeler te passen. Pisan rent richting de bal. Pisan haalt uit met een fantastische trap. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pănican geeft de bal voor. Daar is Vanucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng is nu in balbezit. Hùng geeft de bal voor. Adamski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - Happy Family 0:3

37e minuut.
Pisan passt de bal met de wreef. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft een lange en hoge pass. Hùng controleert de bal met de borst. Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - Happy Family 0:4

38e minuut.
Wilcox passt de bal met de wreef. Samudio rent richting de bal. Samudio passt de bal zonder na te denken. Hùng is nu in balbezit. Hùng draait met de bal, schiet en ... Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Xenoudakis heeft problemen om de bal te vangen. Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng passt de bal met de wreef. Pisan rent richting de bal. Pisan schiet op doel. Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - Happy Family 0:5

45e minuut.
Kozić is nu in balbezit. Kozić geeft de bal voor. Adamski kopt de bal weg. Hùng rent richting de bal. Hùng draait met de bal, schiet en ... Wright kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V120Z 82%, Happy Family 18%.
V120Z - Happy Family 0:5

50e minuut.
Wilcox is nu in balbezit. Pohlers verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlers geeft een hoge lob. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Pohlers met een snelle inworp. Pănican geeft de bal voor. Pisan krijgt zijn hoofd ertegen. Wright werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - Happy Family 0:6

57e minuut.
Halinski kopt de bal weg. Daar is Winiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winiecki passt de bal met de wreef. Daar is Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daar is Dörnyei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisan rent richting de bal. Dörnyei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pohlers komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trybuła passt de bal in één keer door. Pănican met een sublieme pass. Pohlers probeert naar een medespeler te passen. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng schiet op doel. Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pisan is nu in balbezit. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - Happy Family 0:7

72e minuut.
Kozić geeft een lange en hoge pass. Trybuła rent richting de bal. Timmer begaat een overtreding. Timmer krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Burduşel met een sublieme pass. Winiecki is nu in balbezit. Winiecki passt de bal in één keer door. Hùng is nu in balbezit. Hùng schiet op doel. Wright bokst de bal weg.

81e minuut.
Kozić verovert de bal door een tackle van achteren. Pănican rent richting de bal. Pănican met een sublieme pass. Pisan is nu in balbezit. Pisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dörnyei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hùng de bal onder controle te krijgen. Hùng draait met de bal, schiet en ... Wright bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pohlers zal de hoekschop nemen. Hùng maakt een snoekduik en kopt de bal. Wright bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pănican geeft een hoge lob. Pisan heeft problemen om de bal te vangen. Hùng rent richting de bal. Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - Happy Family 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V120Z 73%, Happy Family 27%.
V120Z - Happy Family 0:8