Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAOTOC Hải Dương
T442 Tactiek 44-22222222
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 52.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Samlík speelt de bal door. Balaž bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaž geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà schiet op doel. Mumowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Martirena is nu in balbezit. Daar is Martirena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoàng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Mumowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAOTOC - Hải Dương 0:1

18e minuut.
Hoàng Hà kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Santos de bal onder controle te krijgen. Balaž bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lacorte verovert de bal door een tackle van achteren. Lacorte probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap. Mumowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh is nu in balbezit. Anh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sadowski de bal. Sadowski geeft een hoge lob. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Hà krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAOTOC - Hải Dương 0:2

25e minuut.
Inworp. Martirena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadowski rent richting de bal. Sadowski geeft een hoge lob. Trung Giang krijgt zijn hoofd ertegen. Mumowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Sadowski kopt de bal weg. Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal zonder na te denken. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Hoàng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krassas is nu in balbezit. Hoàng Hà schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoàng Hà krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Inworp. Trung Giang met een snelle inworp. Daar is Hoàng Sửu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Hoàng Hà krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ðức Giang geeft een hoge lob. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Krassas de bal onder controle te krijgen. Trung Giang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Martirena kopt de bal weg. Daar is Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ schiet op doel. Mumowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAOTOC - Hải Dương 0:3

44e minuut.
Vanghelie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martirena de bal. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAOTOC 66%, Hải Dương 34%.
CAOTOC - Hải Dương 0:3

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Sửu met de inworp. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang geeft de bal voor. Quang Vũ krijgt zijn hoofd ertegen. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Martirena speelt de bal door. Betliński rent richting de bal. Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CAOTOC - Hải Dương 0:4

65e minuut.
de Dios met een harde bal richting middenveld. Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trung Giang kopt de bal weg. Hoàng Sửu heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Balaž probeert naar een medespeler te passen. de Dios probeert naar een medespeler te passen. Martirena kopt de bal weg. Betliński heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hà onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CAOTOC - Hải Dương 0:5

79e minuut.
Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eupilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu onderschept slim de pass. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Quang Vũ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAOTOC - Hải Dương 0:6

82e minuut.
Eupilio kopt de bal weg. Sadowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadowski speelt de bal door. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Krassas trapt de bal weg. Eupilio is nu in balbezit. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lacorte kopt de bal weg. Martirena is nu in balbezit. Martirena passt de bal met de wreef. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAOTOC 78%, Hải Dương 22%.
CAOTOC - Hải Dương 0:6