Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HaoNguyen .:*Devils FC*:.
HN_A Tactiek lucife7
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 52
very good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Broerse speelt de bal door. Frumboli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea rent richting de bal. Klungelig pakt Mackuf de bal. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mackuf is nu in balbezit. Mackuf passt de bal in één keer door. Daar is Vodić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ferraris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piperal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferraris probeert naar een medespeler te passen. Rădulescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - .:*Devils FC*:. 0:1

41e minuut.
Vnuk onderschept slim de pass. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu geeft de bal voor. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Erazim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ţugulea rent richting de bal. Paal! Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - .:*Devils FC*:. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 71%, .:*Devils FC*:. 29%.
HaoNguyen - .:*Devils FC*:. 0:2

47e minuut.
Seńkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broerse is nu in balbezit. Simonyi onderschept slim de pass. Simonyi geeft een hoge lob. Melon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karacabey trapt de bal weg. Raspudić kopt de bal weg. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene draait met de bal, schiet en ... Karacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Frumboli rent richting de bal. Abadexo rent richting de bal. Frumboli speelt de bal door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf probeert naar een medespeler te passen. Vodić verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Melon speelt de bal door. Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene geeft een hoge lob. Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice geeft een hoge lob. Simonyi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vnuk geeft een lange en hoge pass. Vene heeft problemen om de bal te vangen. Vene passt de bal in één keer door. Melon is nu in balbezit. Melon schiet op doel. Karacabey bokst de bal weg.

71e minuut.
Doeltrap. Büyükşen komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Melon passt de bal zonder na te denken. Sędek is nu in balbezit. Vene begaat een overtreding. Vene krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 49%, .:*Devils FC*:. 51%.
HaoNguyen - .:*Devils FC*:. 0:2