Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bup_Be_Be_Bong ☆Vạn Xuân FC☆
bupbe1 Tactiek 442ATT
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
29.6 gemiddelde waardering 54.3
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Hồng Đức onderschept slim de pass. Hồng Đức passt de bal in één keer door. van Gelder rent richting de bal. van Gelder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Đình Phong kopt de bal weg. Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Xuân Thái probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda geeft een hoge lob. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bup_Be_Be_Bong - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:1

8e minuut.
Hưng Ðạo speelt de bal door. Klungelig pakt Trung Nghĩa de bal. Hồng Đức onderschept slim de pass. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ... Gaever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hưng Ðạo is nu in balbezit. Xuân Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Thái geeft een lange en hoge pass. van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bup_Be_Be_Bong - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:2

15e minuut.
Fabri rent richting de bal. Fabri passt de bal zonder na te denken. Đình Phong is nu in balbezit. Hoàng Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Thái geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda passt de bal met de wreef. van Gelder rent richting de bal. van Gelder haalt uit met een fantastische trap. Gaever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bup_Be_Be_Bong - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:3

18e minuut.
Thanh Long onderschept slim de pass. Peñaranda verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. van Gelder is nu in balbezit. van Gelder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bup_Be_Be_Bong - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:4

25e minuut.
van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức rent richting de bal. van Gelder heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Nghĩa Dũng kopt de bal weg. Daar is Mollard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollard met een sublieme pass. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Xuân Nam rent richting de bal. Đình Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Phong geeft de bal voor. van Gelder is nu in balbezit. van Gelder schiet op doel. Gaever bokst de bal weg.

32e minuut.
Sui`an kopt de bal weg. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. van Gelder is nu in balbezit. van Gelder haalt uit met een fantastische trap. Gaever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Thái Duy geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda speelt de bal door. Daar is van Gelder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gelder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Xuân Thái met een sublieme pass. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong geeft een hoge lob. van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hồng Đức probeert de bal met de borst te controleren. Mollard geeft de bal voor. Daar is van Gelder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda passt de bal zonder na te denken. van Gelder rent richting de bal. van Gelder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bup_Be_Be_Bong - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bup_Be_Be_Bong 84%, ☆Vạn Xuân FC☆ 16%.
Bup_Be_Be_Bong - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:5

47e minuut.
Mollard probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda is nu in balbezit. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel. Gaever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Buitenspel voor Nghĩa Dũng. Goede buitenspelval van de verdediging. Thái Duy neemt vlug de vrije trap. Mollard kopt de bal weg. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức haalt uit met een fantastische trap. Gaever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is van Gelder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bup_Be_Be_Bong - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:6

57e minuut.
Xuân Thái passt de bal met de wreef. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong passt de bal in één keer door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Đình Phong met een snelle inworp. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda passt de bal met de wreef. Mollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Peñaranda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Đình Phong de bal. Đình Phong passt de bal in één keer door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda schiet op doel. Gaever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Xuân Thái kopt de bal weg. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft een hoge lob. van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder draait met de bal, schiet en ... Gaever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bup_Be_Be_Bong 78%, ☆Vạn Xuân FC☆ 22%.
Bup_Be_Be_Bong - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:6