Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 13:29
  • Bekerwedstrijd: Cúp Quốc Gia
  • Stadion: HLT Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4908
HLT SunnyLe
TAC1-442 Tactiek 532-ok
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Wollaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp verovert de bal door een tackle van achteren. Sarp probeert naar een medespeler te passen. Ekşinç rent richting de bal. Ekşinç schiet op doel. Romeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sarp speelt de bal door. Kitapçıoğlu is nu in balbezit. Kitapçıoğlu passt de bal in één keer door. Ekşinç heeft problemen om de bal te vangen. Ekşinç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kitapçıoğlu rent richting de bal. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki met een sublieme pass. Tozzi rent richting de bal. Tozzi geeft de bal voor. Pištinjat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kuświk is nu in balbezit. Kitapçıoğlu onderschept slim de pass. Kitapçıoğlu passt de bal in één keer door. Ekşinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşinç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Grandi geeft een hoge lob. Ekşinç kopt de bal weg. Sarp speelt de bal door. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Komínek met een sublieme pass. Kitapçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçıoğlu onderschept slim de pass. Kitapçıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Komínek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ekşinç de bal. Ekşinç passt de bal in één keer door. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - SunnyLe 0:1

41e minuut.
Sarp rent richting de bal. Sarp geeft een hoge lob. Maturín is nu in balbezit. Ekşinç verovert de bal door een tackle van achteren. Ekşinç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kitapçıoğlu rent richting de bal. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi passt de bal met de wreef. Ekşinç heeft problemen om de bal te vangen. Ekşinç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - SunnyLe 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HLT 63%, SunnyLe 37%.
HLT - SunnyLe 0:2

71e minuut.
Komínek geeft een hoge lob. Antunes heeft problemen om de bal te vangen. Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi haalt uit met een fantastische trap. Romeno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - SunnyLe 0:3

82e minuut.
Drašnar rent richting de bal. Drašnar speelt de bal door. Wollaerts probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Pištinjat bokst de bal weg.

85e minuut.
Podstawek onderschept slim de pass. Podstawek geeft een hoge lob. Inworp. Sarp met de inworp. Komínek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ekşinç springt en kopt de bal. Romeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - SunnyLe 0:4

87e minuut.
Ekşinç springt en kopt de bal. Antunes kopt de bal weg. Sarp rent richting de bal. Sarp passt de bal met de wreef. Komínek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Wollaerts de bal. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp passt de bal zonder na te denken. Kitapçıoğlu rent richting de bal. Kitapçıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HLT 60%, SunnyLe 40%.
HLT - SunnyLe 0:4