Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lâm Động Lê Tuấn - FC
5.3.2 Tactiek 4-5-1-B
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
34.1 gemiddelde waardering 57.2
matig Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen formidabel


6e minuut.
Hekrdla kopt de bal weg. Klungelig pakt Hải Ðăng de bal. Gula is nu in balbezit. Gula haalt uit met een fantastische trap. Alesina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:1

9e minuut.
Giacco kopt de bal weg. Gula rent richting de bal. Gula geeft een hoge lob. Giacco krijgt zijn hoofd ertegen. Alesina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jalil met de inworp. Gula is nu in balbezit. Gula geeft een hoge lob. Giacco krijgt zijn hoofd ertegen. Alesina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:2

13e minuut.
Gula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gula passt de bal in één keer door. Thanh Quang is nu in balbezit. Giacco onderschept slim de pass. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dyoniziak speelt de bal door. Salamon kopt de bal weg. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gula de bal. Gula schiet op doel. Alesina bokst de bal weg. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:3

22e minuut.
Ndoye passt de bal zonder na te denken. Gula is nu in balbezit. Gula passt de bal zonder na te denken. Giacco rent richting de bal. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:4

29e minuut.
Huỳnh Đức met een sublieme pass. Giacco rent richting de bal. Vári rent richting de bal. Giacco onderschept slim de pass. Giacco schiet op doel. Alesina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gula met een sublieme pass. Thanh Quang is nu in balbezit. Giacco onderschept slim de pass. Urzică rent richting de bal. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Alesina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:5

39e minuut.
Gula is nu in balbezit. Gula passt de bal met de wreef. Urzică rent richting de bal. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Rębacz rent richting de bal. Rębacz passt de bal zonder na te denken. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... Alesina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lâm Động 74%, Lê Tuấn - FC 26%.
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:6

47e minuut.
Bekdemir geeft een hoge lob. Huỳnh Đức probeert de bal aan de voet te houden. Gula rent richting de bal. Gula draait met de bal, schiet en ... Alesina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Thanh Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huỳnh Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Demertzis geeft de bal voor. Gula is nu in balbezit. Gula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gula rent richting de bal. Gula passt de bal zonder na te denken. Giacco is nu in balbezit. Giacco draait met de bal, schiet en ... Alesina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Jalil kopt de bal weg. Gula rent richting de bal. Gula passt de bal met de wreef. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco schiet op doel. Alesina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:7

59e minuut.
Bekdemir kopt de bal weg. Klungelig pakt Huỳnh Đức de bal. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Gula is nu in balbezit. Gula haalt uit met een fantastische trap. Alesina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vári kopt de bal weg. Ndoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye geeft de bal voor. Gula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gula geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Thanh Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:8

63e minuut.
Hekrdla rent richting de bal. Gula onderschept slim de pass. Gula probeert naar een medespeler te passen. Giacco rent richting de bal. Giacco haalt uit met een fantastische trap. Alesina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziubinskas kopt de bal weg. Feyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyter passt de bal met de wreef. Bičovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičovský geeft de bal voor. Alesina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gula rent richting de bal. Gula haalt uit met een fantastische trap. Alesina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giacco rent richting de bal. Giacco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Demertzis rent richting de bal. Demertzis geeft een lange en hoge pass. Gula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gula haalt uit met een fantastische trap. Alesina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jalil met een sublieme pass. Gula is nu in balbezit. Rębacz rent richting de bal. Rębacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ndoye met een sublieme pass. Gula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz speelt de bal door. Giacco is nu in balbezit. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Salamon met een sublieme pass. Gula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gula geeft de bal voor. Urzică springt en kopt de bal. Alesina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 0:9

77e minuut.
Feyter met de inworp. Gazzola is nu in balbezit. Gazzola passt de bal in één keer door. Hekrdla is nu in balbezit. Hekrdla geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Demertzis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 1:9

78e minuut.
Buitenspel voor Hải Ðăng. Goede buitenspelval van de verdediging. Ndoye maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gula rent richting de bal. Gula schiet op doel. Alesina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 1:10

79e minuut.
Hekrdla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gula verovert de bal door een tackle van achteren. Gula passt de bal zonder na te denken. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 1:11

83e minuut.
Ndoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye passt de bal met de wreef. Gula met een sublieme pass. Daar is Giacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dziubinskas trapt de bal weg van het doel. Bičovský geeft een lange en hoge pass. Giacco controleert de bal met de borst. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Alesina trapt de bal weg van het doel. Bičovský kopt de bal weg. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel. Alesina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lâm Động 80%, Lê Tuấn - FC 20%.
Lâm Động - Lê Tuấn - FC 1:12