Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Quang Ngai Sài Gòn
31.231 Tactiek Test 1.6
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.2 gemiddelde waardering 55.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kargu onderschept slim de pass. Kargu speelt de bal door. Soursos geeft de bal voor. Güleray geeft een lange en hoge pass. Walendzik springt en kopt de bal. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Syrjävaara geeft een lange en hoge pass. Andrade kopt de bal weg. Roda geeft een lange en hoge pass. Kurusa heeft problemen om de bal te vangen. Kurusa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru geeft een hoge lob. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa draait met de bal, schiet en ... Couce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Soursos onderschept slim de pass. Soursos geeft een hoge lob. Kurusa rent richting de bal. Kurusa haalt uit met een fantastische trap. Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 0:1

24e minuut.
Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Walendzik de bal. Walendzik haalt uit met een fantastische trap. Vînătoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis met een sublieme pass. Kargu onderschept slim de pass. Cervinski rent richting de bal. Cervinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sỹ Hoàng met een harde bal richting middenveld. Cabanne kopt de bal weg. Soursos probeert naar een medespeler te passen. Kurusa rent richting de bal. Kurusa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa onderschept slim de pass. Kurusa draait met de bal, schiet en ... Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Brackenier geeft een lange en hoge pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martirosyan. Andrade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrade zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 44%, Sài Gòn 56%.
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 0:1

49e minuut.
Brackenier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Andrade de bal. Martirosyan onderschept slim de pass. Martirosyan geeft een lange en hoge pass. Walendzik is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sęp heeft problemen om de bal te vangen. Walendzik is nu in balbezit. Walendzik haalt uit met een fantastische trap. Sỹ Hoàng probeert de bal aan de voet te houden. Karbowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 1:1

55e minuut.
Roda geeft de bal voor. Güleray is nu in balbezit. Güleray geeft de bal voor. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski geeft een hoge lob. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kurusa schiet op doel. Couce probeert naar een medespeler te passen. Espíndola kopt de bal weg. Urkis is nu in balbezit. Urkis schiet op doel. Karbowiak bokst de bal weg.

64e minuut.
Kargu geeft een hoge lob. Güleray rent richting de bal. Kurusa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurusa krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sęp onderschept slim de pass. Sęp geeft een lange en hoge pass. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kurusa de bal. Kurusa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Vincenti verovert de bal door een tackle van achteren. Vincenti speelt de bal door. Espíndola rent richting de bal. Espíndola geeft de bal voor. Walendzik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Güleray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurusa. Güleray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabanne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walendzik springt en kopt de bal. Karbowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Urkis rent richting de bal. Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru geeft een lange en hoge pass. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 29%, Sài Gòn 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karbowiak met een harde bal richting middenveld. Kamaros kopt de bal weg. Urkis rent richting de bal. Urkis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

103e minuut.
Soursos geeft een hoge lob. Couce met een sublieme pass. Vînătoru rent richting de bal. Urkis verovert de bal door een tackle van achteren. Urkis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 2:1

105e minuut.
Cervinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espíndola geeft een hoge lob. Walendzik rent richting de bal. Walendzik draait met de bal, schiet en ... Karbowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 28%, Sài Gòn 72%.
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 3:1

113e minuut.
Kargu geeft een hoge lob. Kurusa kopt de bal weg. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski passt de bal in één keer door. Walendzik is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Walendzik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 4:1

120e minuut.
Brackenier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roda de bal. Espíndola probeert naar een medespeler te passen. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski geeft een lange en hoge pass. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 31%, Sài Gòn 69%.
CLB Quang Ngai - Sài Gòn 4:1