Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Birthday Home United
3ATT Tactiek 4-2-2-2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.4 gemiddelde waardering 59.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Llorián passt de bal in één keer door. Hatton heeft problemen om de bal te vangen. Hatton probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Indrák rent richting de bal. Indrák passt de bal met de wreef. Damonte rent richting de bal. Damonte geeft een lange en hoge pass. Hatton maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Klungelig pakt Keown de bal. Kożukar is nu in balbezit. Sklavakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sklavakis krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kleks niet meer kan verder spelen. Chilingaryan komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Van Der Auwera geeft de bal voor. Llorián kopt de bal weg. Klungelig pakt Balzaque de bal. Hatton rent richting de bal. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilingaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - Home United 0:1

10e minuut.
Hatton rent richting de bal. Balzaque verovert de bal door een tackle van achteren. Balzaque probeert naar een medespeler te passen. Harant is nu in balbezit. Harant schiet op doel. Bratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Popielski kopt de bal weg. Damonte probeert naar een medespeler te passen. Indrák met een sublieme pass. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel. Chilingaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kożukar passt de bal met de wreef. Harant rent richting de bal. Harant passt de bal zonder na te denken. Popielski rent richting de bal. Popielski draait met de bal, schiet en ... Bratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Keown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabanadas rent richting de bal. Rabanadas geeft de bal voor. Hatton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - Home United 0:2

45e minuut.
Godri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Birthday 57%, Home United 43%.
Happy Birthday - Home United 0:2

46e minuut.
Van Der Auwera geeft een lange en hoge pass. Rabanadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanadas met een sublieme pass. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - Home United 0:3

61e minuut.
Llorián rent richting de bal. Llorián passt de bal zonder na te denken. Sklavakis rent richting de bal. Rabanadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanadas geeft een hoge lob. Chilingaryan bokst de bal weg. Klungelig pakt Sklavakis de bal. Hatton rent richting de bal. Balzaque onderschept slim de pass. Sklavakis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - Home United 0:4

65e minuut.
Vukšić rent richting de bal. Llorián verovert de bal door een tackle van achteren. Llorián met een sublieme pass. Hatton rent richting de bal. Hatton draait met de bal, schiet en ... Chilingaryan bokst de bal weg.

68e minuut.
Sklavakis kan de bal niet met de borst controleren. Llorián is nu in balbezit. Llorián passt de bal zonder na te denken. Hatton is nu in balbezit. Hatton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - Home United 0:5

73e minuut.
Sklavakis is nu in balbezit. Balzaque verovert de bal door een tackle van achteren. Hatton rent richting de bal. Hatton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - Home United 0:6

83e minuut.
Eltepe geeft de bal voor. Daar is Harant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenzini. Harant is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popielski komt bij de bal en schiet. Bratkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harant rent richting de bal. Harant schiet op doel. Bratkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - Home United 1:6

86e minuut.
Antonov probeert naar een medespeler te passen. Indrák is nu in balbezit. Indrák passt de bal in één keer door. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel. Chilingaryan bokst de bal weg. Llorián is nu in balbezit. Llorián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - Home United 1:7

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damonte met de inworp. Llorián met een sublieme pass. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Birthday 51%, Home United 49%.
Happy Birthday - Home United 1:7