Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baby Shark DRAGON FC
Đảo chân Tactiek 1 tien dao
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Makarević is nu in balbezit. Kuśmienny verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmienny geeft de bal voor. Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Selmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lang onderschept slim de pass. Lang geeft de bal voor. Kuśmienny kopt de bal weg. Cannova is nu in balbezit. Cannova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gröppel kopt de bal weg. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev begaat een overtreding. Andreev krijgt een gele kaart. Torralba Jiménez raakt geblesseerd tijdens het duel. Gliszczyński wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Cannova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gröppel rent richting de bal. Gröppel geeft een hoge lob. Yakovlev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yakovlev met een harde bal richting middenveld. Lang kopt de bal weg. Klungelig pakt Cannova de bal. Cannova geeft een lange en hoge pass. Yakovlev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Cannova raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Groba komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Selmi is nu in balbezit. Selmi probeert naar een medespeler te passen. Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński onderschept slim de pass. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. González Groba met de inworp. Selmi controleert de bal met de borst. Selmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baby Shark - DRAGON FC 0:1

38e minuut.
Hoài Bắc rent richting de bal. Hoài Bắc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Groba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
González Groba bereikt de bal nog maar net als eerste. González Groba speelt de bal door. Daar is Selmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selmi schiet op doel. Yakovlev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby Shark - DRAGON FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby Shark 89%, DRAGON FC 11%.
Baby Shark - DRAGON FC 0:2

53e minuut.
Gröppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gröppel passt de bal met de wreef. Gliszczyński speelt de bal door. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez schiet op doel. Yakovlev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klar geeft een hoge lob. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. González Groba bereikt de bal nog maar net als eerste. González Groba geeft een lange en hoge pass. Gliszczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Yakovlev bokst de bal weg. Selmi is nu in balbezit. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Yakovlev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gliszczyński met een sublieme pass. González Groba bereikt de bal nog maar net als eerste. González Groba geeft de bal voor. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny geeft een hoge lob. Selmi rent richting de bal. Selmi draait met de bal, schiet en ... Yakovlev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby Shark - DRAGON FC 0:3

78e minuut.
Gröppel speelt de bal door. Torralba Jiménez met een sublieme pass. González Groba bereikt de bal nog maar net als eerste. González Groba geeft een hoge lob. Selmi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny geeft de bal voor. Torralba Jiménez kopt de bal weg. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi draait met de bal, schiet en ... Yakovlev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, González Groba zal de hoekschop nemen. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kuterba speelt de bal door. Daar is Vilovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gröppel met een sublieme pass. Kuśmienny is nu in balbezit. Kuśmienny geeft een hoge lob. Yakovlev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby Shark 83%, DRAGON FC 17%.
Baby Shark - DRAGON FC 0:3