Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARKHANGSEO Golden W☆rriors
CT442 Tactiek 4-2-1-3-H
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 58.2
poor Schieten outstanding
weak Passen formidable
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Khánh Minh speelt de bal door. Vandersteen is nu in balbezit. Nam Việt speelt de bal door. Hoàng Quyết is nu in balbezit. Hoàng Quyết schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hoàng Quyết probeert naar een medespeler te passen. Crexell is nu in balbezit. Kum heeft problemen om de bal te vangen. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:1

13e minuut.
Nam Việt geeft een lange en hoge pass. Vandersteen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kum kopt de bal weg. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nam Việt passt de bal zonder na te denken. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết speelt de bal door. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Khánh Minh de bal. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Inworp. Xuân Thái zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Quyết geeft een hoge lob. Crexell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:2

19e minuut.
Ašanin met een sublieme pass. Klungelig pakt Maringá de bal. Kum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kum krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt met een sublieme pass. Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kum springt en kopt de bal. Tuấn Hùng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:3

24e minuut.
Inworp. Hoàng Quyết met een snelle inworp. Nam Việt geeft een hoge lob. Crexell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:4

27e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum onderschept slim de pass. Kum passt de bal zonder na te denken. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Inworp. Hoàng Quyết met een snelle inworp. Nam Việt geeft een hoge lob. Crexell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:5

34e minuut.
Xuân Thái onderschept slim de pass. Tấn Tài rent richting de bal. Tấn Tài passt de bal met de wreef. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tuấn Hùng probeert naar een medespeler te passen. Tấn Tài kopt de bal weg. Vandersteen rent richting de bal. Kum verovert de bal door een tackle van achteren. Kum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:6

37e minuut.
Kum heeft problemen om de bal te vangen. Kum passt de bal in één keer door. Crexell rent richting de bal. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cárdenas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Ašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ašanin geeft een hoge lob. Tấn Thành is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Xuân Thái geeft een hoge lob. Hoàng Quyết kopt de bal weg. Nam Việt speelt de bal door. Crexell is nu in balbezit. Crexell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Tuấn Hùng trapt de bal weg. Vân Quang kopt de bal weg. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vân Quang passt de bal in één keer door. Quý Vĩnh onderschept slim de pass. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kum maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARKHANGSEO 75%, Golden W☆rriors 25%.
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:6

52e minuut.
Xuân Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Thái passt de bal zonder na te denken. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kum springt en kopt de bal. Tuấn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crexell is nu in balbezit. Crexell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Nam Việt passt de bal met de wreef. Hoàng Quyết is nu in balbezit. Hoàng Quyết passt de bal met de wreef. Crexell rent richting de bal. Crexell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Xuân Thái rent richting de bal. Xuân Thái passt de bal zonder na te denken. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết geeft een lange en hoge pass. Kum krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Xuân Thái passt de bal zonder na te denken. Nam Việt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Quyết de bal. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Crexell krijgt zijn hoofd ertegen. Tuấn Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Klungelig pakt Nam Việt de bal. Nam Việt passt de bal in één keer door. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Hoàng Quyết zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt geeft een lange en hoge pass. Crexell springt en kopt de bal. Tuấn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:7

64e minuut.
Crexell is nu in balbezit. Crexell passt de bal met de wreef. Hoàng Quyết speelt de bal door. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:8

66e minuut.
Kum onderschept slim de pass. Kum met een sublieme pass. Klungelig pakt Crexell de bal. Crexell schiet op doel. Večera probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hoàng Quyết is nu in balbezit. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:9

70e minuut.
Vandersteen is nu in balbezit. Nam Việt onderschept slim de pass. Nam Việt speelt de bal door. Crexell rent richting de bal. Crexell draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kum is nu in balbezit. Kum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:10

72e minuut.
Hoàng Quyết verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:11

81e minuut.
Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Quý Vĩnh verovert de bal door een tackle van achteren. Quý Vĩnh met een sublieme pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Bình Nguyên kopt de bal weg. Xuân Thái speelt de bal door. Hoàng Quyết heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kum krijgt zijn hoofd ertegen. Tuấn Hùng bokst de bal weg.

85e minuut.
Trung Phúc verovert de bal door een tackle van achteren. Vân Quang is nu in balbezit. Vân Quang probeert naar een medespeler te passen. Kum is nu in balbezit. Kum haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Patrão geeft een hoge lob. Vân Quang speelt de bal door. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARKHANGSEO 84%, Golden W☆rriors 16%.
PARKHANGSEO - Golden W☆rriors 0:12