Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maru Jinair CLBBĐ GđôN
man chính Tactiek metal
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten excellent
weak Passen good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Duy Bảo de bal. Ðức Nhân is nu in balbezit. Duy Bảo probeert naar een medespeler te passen. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Long Giang met een harde bal richting middenveld. Hoàng Đạt kopt de bal weg. Klungelig pakt Tremble de bal. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:1

5e minuut.
Duy Bảo met een sublieme pass. Hoàng Khoa is nu in balbezit. Hoàng Khoa passt de bal in één keer door. Laine is nu in balbezit. Laine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Laine met een sublieme pass. Zasadil is nu in balbezit. Zasadil probeert naar een medespeler te passen. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh geeft een hoge lob. Ðức Nhân kopt de bal weg. Laine rent richting de bal. Laine schiet op doel. Long Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Laine met een sublieme pass. Zasadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadil speelt de bal door. Daar is Ðức Nhân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Nhân haalt uit met een fantastische trap. Long Giang bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:2

13e minuut.
Zasadil is nu in balbezit. Zasadil passt de bal met de wreef. Duy Bảo speelt de bal door. Klungelig pakt Ðức Nhân de bal. Ðức Nhân schiet op doel. Long Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:3

17e minuut.
Zasadil geeft de bal voor. Pietrafesa kopt de bal weg. Hoàng Khoa rent richting de bal. Hoàng Khoa geeft een hoge lob. Laine krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hoàng Khoa met een sublieme pass. Daar is Ðức Nhân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Bảo met een sublieme pass. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Laine rent richting de bal. Hoàng Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barroso. Hoàng Đạt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Đạt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ðức Huy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hoàng Đạt neemt vlug de vrije trap. Ðức Nhân met een sublieme pass. Laine heeft problemen om de bal te vangen. Laine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:4

34e minuut.
Duy Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Bảo passt de bal met de wreef. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:5

43e minuut.
Daar is Ðức Nhân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Nhân speelt de bal door. Rusmir rent richting de bal. Duy Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Bảo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maru Jinair 84%, CLBBĐ GđôN 16%.
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:5

46e minuut.
Trung Phi heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phi geeft de bal voor. Klungelig pakt Tremble de bal. Laine is nu in balbezit. Laine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Long Giang trapt de bal weg. Hoàng Đạt kan de bal niet met de borst controleren. Laine is nu in balbezit. Laine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:6

63e minuut.
Hoàng Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Đạt geeft een lange en hoge pass. Duy Bảo kopt de bal weg. Laine is nu in balbezit. Laine haalt uit met een fantastische trap. Long Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Barroso rent richting de bal. Laine onderschept slim de pass. Laine passt de bal in één keer door. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:7

66e minuut.
Văn Minh geeft een hoge lob. Trung Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reyes de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ðức Mạnh kopt de bal weg. Zasadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadil probeert naar een medespeler te passen. Ðức Nhân heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Nhân haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:8

77e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Khoa de bal. Duy Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Bảo passt de bal met de wreef. Trung Tuấn is nu in balbezit. Ðức Nhân verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ðức Nhân speelt de bal door. Hoàng Khoa probeert naar een medespeler te passen. Osiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine verovert de bal door een tackle van achteren. Laine schiet op doel. Long Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:9

84e minuut.
Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh speelt de bal door. Pietrafesa is nu in balbezit. Laine onderschept slim de pass. Laine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Osiecki geeft een hoge lob. Trung Phi rent richting de bal. Trung Phi geeft een hoge lob. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hoàng Khoa speelt de bal door. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine passt de bal met de wreef. Ðức Nhân is nu in balbezit. Ðức Nhân schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maru Jinair 84%, CLBBĐ GđôN 16%.
Maru Jinair - CLBBĐ GđôN 0:9