Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUFCVN1 Vietnamlegends
Defend Tactiek 442
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 53.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Phương de bal. Hoàng Phương met een sublieme pass. Ðức Thắng is nu in balbezit. Đình Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Phong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
Nam trapt de bal weg. Vân Sơn kopt de bal weg. Klungelig pakt Thành Phương de bal. Đình Phong onderschept slim de pass. Đình Phong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Ðức Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trung rent richting de bal. Quang Trung draait met de bal, schiet en ... Nam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:1

6e minuut.
Thái Trung met een sublieme pass. Vân Sơn speelt de bal door. López Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. López Guerrero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ðức Thắng de bal. Nam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bùi Anh met een sublieme pass. Klungelig pakt Ngọc Anh de bal. Ngọc Anh geeft een lange en hoge pass. Đình Phong heeft problemen om de bal te vangen. Đình Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:2

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ðức Thắng trapt de bal weg. Thái Trung kopt de bal weg. Quang Trung heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong geeft de bal voor. Daar is Ðức Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trung rent richting de bal. Quang Trung schiet op doel. Nam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Thành Phương is nu in balbezit. Thành Phương geeft een lange en hoge pass. Tuấn Tú kopt de bal weg. Đình Phong rent richting de bal. Đình Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Quebrado de bal. Ngọc Anh speelt de bal door. Klungelig pakt Đình Phong de bal. Đình Phong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Anh Đức probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anh Tâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Phong probeert naar een medespeler te passen. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung draait met de bal, schiet en ... Nam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Tuấn Tú met een sublieme pass. López Guerrero rent richting de bal. López Guerrero geeft een lange en hoge pass. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:4

36e minuut.
Inworp. López Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:5

39e minuut.
Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong passt de bal met de wreef. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung haalt uit met een fantastische trap. Ðức Thắng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Tuấn Tú passt de bal zonder na te denken. López Guerrero met een sublieme pass. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong draait met de bal, schiet en ... Trung Tùng kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Thành Phương heeft problemen om de bal te vangen. Anh Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Đức passt de bal met de wreef. Thái Trung rent richting de bal. Thái Trung geeft een lange en hoge pass. Nam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Trung Tùng de bal. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung draait met de bal, schiet en ... Nam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bùi Duy heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Duy onderschept slim de pass. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong haalt uit met een fantastische trap. Nam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 86%, Vietnamlegends 14%.
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:5

48e minuut.
Thái Trung speelt de bal door. Daar is López Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Đức rent richting de bal. López Guerrero onderschept slim de pass. López Guerrero speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
López Guerrero geeft een hoge lob. Ðức Thắng controleert de bal met de borst. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung schiet op doel. Nam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:6

52e minuut.
Ngọc Anh rent richting de bal. Ngọc Anh passt de bal in één keer door. Vân Sơn probeert naar een medespeler te passen. Đình Phong rent richting de bal. Đình Phong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nam met een harde bal richting middenveld. Vân Sơn rent richting de bal. Vân Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:7

57e minuut.
Vân Sơn rent richting de bal. Vân Sơn passt de bal in één keer door. Trung Tùng rent richting de bal. Đình Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Phong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
López Guerrero geeft de bal voor. Quang Trung krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Tùng kopt de bal weg. Quang Trung rent richting de bal. Quang Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hoàng Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Trung passt de bal in één keer door. Vân Sơn is nu in balbezit. Vân Sơn geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Đình Phong rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:8

76e minuut.
Daar is Vân Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vân Sơn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trung Tùng de bal. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong schiet op doel. Nam bokst de bal weg. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:9

85e minuut.
Quebrado rent richting de bal. Quebrado geeft de bal voor. Thái Trung kopt de bal weg. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Quebrado heeft problemen om de bal te vangen. Vân Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Sơn passt de bal in één keer door. Thái Trung rent richting de bal. Thái Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trung Tùng trapt de bal weg van het doel. Vân Sơn kopt de bal weg. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong schiet op doel. Paal! Nam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 90%, Vietnamlegends 10%.
MUFCVN1 - Vietnamlegends 0:9