Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hận_Đời_Vô_Đối HAIPHONG
LA_Attack Tactiek 123
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
27.5 gemiddelde waardering 59.9
weak Schieten outstanding
average Passen formidable
poor Verdedigen good


3e minuut.
Pinner is nu in balbezit. Pinner geeft een lange en hoge pass. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel. Vân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:1

7e minuut.
Reeves kan de bal niet met de borst controleren. Reeves geeft een hoge lob. Bùi Chiến heeft problemen om de bal te vangen. Paquetá rent richting de bal. Paquetá schiet op doel. Vân Sơn bokst de bal weg.

9e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski probeert naar een medespeler te passen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel. Vân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

10e minuut.
Daar is Lancelowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lancelowski geeft een hoge lob. Paquetá kopt de bal weg. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Vân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Paquetá geeft de bal voor. Duy Hải probeert naar een medespeler te passen. Majer probeert naar een medespeler te passen. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een hoge lob. Vân Sơn bokst de bal weg.

14e minuut.
Reeves geeft een hoge lob. Paquetá rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bùi Chiến ... Strafschop! Bùi Chiến krijgt een gele kaart. Paquetá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arroyo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:2

14e minuut.
Majer probeert naar een medespeler te passen. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Paquetá rent richting de bal. Paquetá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:3

20e minuut.
Reeves geeft een hoge lob. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Chiến is nu in balbezit. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:4

21e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Arroyo kopt de bal weg. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá schiet op doel. Vân Sơn bokst de bal weg.

22e minuut.
Paquetá rent richting de bal. Paquetá schiet op doel. Zvara met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lancelowski neemt de hoekschop. Vân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal. Vân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chojka kopt de bal weg. Bá Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel. Vân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:5

26e minuut.
Klungelig pakt Lancelowski de bal. Lancelowski geeft de bal voor. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:6

30e minuut.
Chojka speelt de bal door. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Paquetá springt en kopt de bal. Vân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:7

33e minuut.
Zvara kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacBeth de bal onder controle te krijgen. MacBeth geeft de bal voor. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel. Vân Sơn bokst de bal weg. Paquetá rent richting de bal. Paquetá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:8

34e minuut.
Paquetá verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bùi Chiến. Paquetá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arroyo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Majer probeert naar een medespeler te passen. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski heeft problemen om de bal te vangen. Lancelowski geeft de bal voor. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lancelowski de bal. Lancelowski geeft een hoge lob. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal. Vân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een lange en hoge pass. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:9

44e minuut.
MacBeth probeert naar een medespeler te passen. Reeves is nu in balbezit. Reeves geeft de bal voor. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 84%, HAIPHONG 16%.
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:10

46e minuut.
Misiurek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Paquetá passt de bal in één keer door. Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lancelowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reeves neemt de hoekschop. Misiurek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Tùng Minh rent richting de bal. Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski geeft de bal voor. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Woock met een sublieme pass. Reeves kan de bal niet met de borst controleren. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá schiet op doel. Vân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:11

56e minuut.
Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft de bal voor. Misiurek springt en kopt de bal. Bùi Chiến probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:12

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Misiurek de bal onder controle te krijgen. Paquetá kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zvara de bal onder controle te krijgen. Reeves rent richting de bal. Reeves haalt uit met een fantastische trap. Vân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reeves geeft een hoge lob. Vân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paquetá krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Vân Sơn trapt de bal weg. Woock kopt de bal weg. Klungelig pakt Paquetá de bal. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Vân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Pinner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinner speelt de bal door. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Vân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:13

63e minuut.
Pinner passt de bal met de wreef. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski speelt de bal door. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paquetá rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:14

66e minuut.
Bá Thiện geeft een hoge lob. Daar is Lancelowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Misiurek springt en kopt de bal. Vân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:15

67e minuut.
Mai Đức passt de bal zonder na te denken. Misiurek rent richting de bal. Oliversson begaat een overtreding. Oliversson krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pinner geeft de bal voor. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski geeft een hoge lob. Misiurek krijgt zijn hoofd ertegen. Vân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:16

70e minuut.
Oliversson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vĩnh Hưng de bal. Misiurek speelt de bal door. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Reeves is nu in balbezit. Reeves geeft een lange en hoge pass. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:17

74e minuut.
Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Paquetá kopt de bal weg. Misiurek heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek schiet op doel. Vân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:18

75e minuut.
Misiurek onderschept slim de pass. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski geeft een hoge lob. Misiurek krijgt zijn hoofd ertegen. Vân Sơn bokst de bal weg. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:19

78e minuut.
Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lancelowski passt de bal met de wreef. Misiurek rent richting de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
MacBeth verovert de bal door een tackle van achteren. MacBeth geeft een lange en hoge pass. Misiurek kopt de bal weg. Paquetá rent richting de bal. Paquetá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Reeves passt de bal zonder na te denken. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski met een sublieme pass. Misiurek rent richting de bal. Misiurek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paquetá rent richting de bal. Paquetá draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:20

89e minuut.
Reeves is nu in balbezit. Reeves geeft een hoge lob. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek schiet op doel. Vân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 83%, HAIPHONG 17%.
Hận_Đời_Vô_Đối - HAIPHONG 0:21