Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokat Flokoi Tekirdağ Fantaroi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Kürşad verovert de bal door een tackle van achteren. Kürşad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trizas de bal. Sıdal rent richting de bal. Sıdal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Charitou is nu in balbezit. Charitou passt de bal zonder na te denken. Sıdal rent richting de bal. Papachristoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papachristoforou schiet op doel. Kaiafas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat Flokoi - Tekirdağ Fantaroi 0:1

28e minuut.
Birgül geeft de bal voor. Inworp. Oraloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akifler is nu in balbezit. Akifler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Güvenir speelt de bal door. Akifler is nu in balbezit. Charitou bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifler onderschept slim de pass. Akifler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sıdal heeft problemen om de bal te vangen. Zeki Avcı is nu in balbezit. Zeki Avcı met een sublieme pass. Sıdal rent richting de bal. Sıdal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Loizidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjicontanti verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjicontanti passt de bal in één keer door. Papachristoforou rent richting de bal. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıdal draait met de bal, schiet en ... Kaiafas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hadjiaros rent richting de bal. Akifler is nu in balbezit. Charitou verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjiaros onderschept slim de pass. Hadjiaros schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat Flokoi 51%, Tekirdağ Fantaroi 49%.
Tokat Flokoi - Tekirdağ Fantaroi 0:1

51e minuut.
Gogic geeft de bal voor. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu passt de bal in één keer door. Hadjiaros is nu in balbezit. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap. Basman bokst de bal weg.

54e minuut.
Zeki Avcı is nu in balbezit. Zeki Avcı geeft de bal voor. Papachristoforou probeert de bal aan de voet te houden. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıdal haalt uit met een fantastische trap. Kaiafas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hadjicontanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjicontanti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Trizas de bal onder controle te krijgen. Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Charitou de bal. Gogic bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitou met een sublieme pass. Kürşad rent richting de bal. Kürşad passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Çağlar rent richting de bal. Zeki Avcı onderschept slim de pass. Zeki Avcı passt de bal in één keer door. Sıdal rent richting de bal. Sıdal draait met de bal, schiet en ... Kaiafas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat Flokoi 55%, Tekirdağ Fantaroi 45%.
Tokat Flokoi - Tekirdağ Fantaroi 0:1