Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunceli Typoi PAE Satyroi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lemesios verovert de bal door een tackle van achteren. Lemesios geeft de bal voor. Mevsimler is nu in balbezit. Vougiouklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vougiouklis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Shimitras probeert naar een medespeler te passen. Nikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikita met een sublieme pass. Kâtip rent richting de bal. Kâtip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Nikita onderschept slim de pass. Nikita probeert naar een medespeler te passen. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Çangar verovert de bal door een tackle van achteren. Çangar schiet op doel. Bendaşan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunceli Typoi 56%, PAE Satyroi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tunceli Typoi - PAE Satyroi 0:0

53e minuut.
Bağışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağışkan geeft een hoge lob. Frangkou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vougiouklis maakt een snoekduik en kopt de bal. Andreou verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yoldaşlar zal de hoekschop nemen. Vougiouklis krijgt zijn hoofd ertegen. Andıç bokst de bal weg.

64e minuut.
Alexandrou is nu in balbezit. Alexandrou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Firis de bal. Çangar rent richting de bal. Çangar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Frangkou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nikita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firis met een sublieme pass. Vougiouklis is nu in balbezit. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap. Andıç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Yücel bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimitras verovert de bal door een tackle van achteren. Shimitras passt de bal in één keer door. Vougiouklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunceli Typoi - PAE Satyroi 0:1

88e minuut.
Çangar verovert de bal door een tackle van achteren. Kâtip rent richting de bal. Shimitras verovert de bal door een tackle van achteren. Çangar onderschept slim de pass. Çangar schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunceli Typoi 58%, PAE Satyroi 42%.
Tunceli Typoi - PAE Satyroi 0:1