Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bornova Bozkurtlar AEK Larnaca
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 32.4
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Fantousis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kahveci de bal. Erginel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahveci is nu in balbezit. Kahveci schiet op doel. Agostinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Dereseven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sigrasitis probeert naar een medespeler te passen. Özuslu kopt de bal weg. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tezcan is nu in balbezit. Tekman onderschept slim de pass. Tekman speelt de bal door. Theocharous bereikt de bal nog maar net als eerste. Theocharous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 1:0

10e minuut.
Kahveci rent richting de bal. Tezcan verovert de bal door een tackle van achteren. Tezcan geeft een hoge lob. Daar is Kalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López de Quintana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
İsmail verovert de bal door een tackle van achteren. İsmail speelt de bal door. Oğuztürk heeft problemen om de bal te vangen. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap. Sigrasitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 1:1

14e minuut.
Fantousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantousis geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 1:2

26e minuut.
Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezcan rent richting de bal. Oğuztürk is nu in balbezit. Tezcan rent richting de bal. Tezcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 1:3

28e minuut.
Inworp. Necati Öykün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dereseven geeft de bal voor. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 1:4

31e minuut.
Yoldaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt López de Quintana de bal. López de Quintana met een sublieme pass. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yoldaş rent richting de bal. Kahveci rent richting de bal. Kahveci met een sublieme pass. Theocharous is nu in balbezit. Theocharous schiet op doel. Agostinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Erginel rent richting de bal. Tezcan rent richting de bal. Tezcan speelt de bal door. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Tekman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López de Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. López de Quintana passt de bal met de wreef. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Daar is Erginel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk schiet op doel. Roussounides probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornova Bozkurtlar 55%, AEK Larnaca 45%.
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 1:5

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Mevsimler de bal onder controle te krijgen. İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail probeert naar een medespeler te passen. López de Quintana rent richting de bal. López de Quintana geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Yoldaş geeft de bal voor. Erginel is nu in balbezit. Erginel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oğuztürk de bal. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Aydeniz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tekman de bal. Tekman passt de bal zonder na te denken. Kalmaz rent richting de bal. Kalmaz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agostinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Theocharous bereikt de bal nog maar net als eerste. Theocharous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 2:5

70e minuut.
Dereseven geeft de bal voor. İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail passt de bal in één keer door. López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 2:6

75e minuut.
Klungelig pakt Oğuztürk de bal. Mevsimler is nu in balbezit. Oğuztürk onderschept slim de pass. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 2:7

78e minuut.
Özuslu speelt de bal door. Erginel is nu in balbezit. Erginel geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ... Sigrasitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
İsmail rent richting de bal. İsmail passt de bal in één keer door. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk heeft problemen om de bal te vangen. Oğuztürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornova Bozkurtlar 53%, AEK Larnaca 47%.
Bornova Bozkurtlar - AEK Larnaca 2:7