Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anixneytes Ampalatoi Bayburt Birlik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Roussos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ampelakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Templar met een snel genomen vrije trap. Varnavas heeft problemen om de bal te vangen. Varnavas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tsingis kopt de bal weg. Aggelides heeft problemen om de bal te vangen. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Papettas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Templar onderschept slim de pass. Templar passt de bal in één keer door. Akçaba met een sublieme pass. Varnavas rent richting de bal. Varnavas schiet op doel. Papanikolaou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Nikita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ali Talat komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Akçaba geeft de bal voor. Makrides probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roussos de bal. Ampelakos rent richting de bal. Ampelakos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Bayburt Birlik 0:1

41e minuut.
Neocleous rent richting de bal. Deniz is nu in balbezit. Neocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Papettas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anixneytes Ampalatoi - Bayburt Birlik 1:1

43e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Ampelakos probeert naar een medespeler te passen. Varnavas is nu in balbezit. Varnavas haalt uit met een fantastische trap. Papanikolaou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Bayburt Birlik 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anixneytes Ampalatoi 54%, Bayburt Birlik 46%.
Anixneytes Ampalatoi - Bayburt Birlik 1:2

62e minuut.
Panayi geeft de bal voor. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungan verovert de bal door een tackle van achteren. Ali Talat verovert de bal door een tackle van achteren. Ali Talat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Templar heeft problemen om de bal te vangen. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous passt de bal met de wreef. Ali Talat is nu in balbezit. Ali Talat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anixneytes Ampalatoi - Bayburt Birlik 2:2

72e minuut.
Doeltrap. Papettas trapt de bal weg. Klungelig pakt Aggelides de bal. Ali Talat rent richting de bal. Ali Talat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Papettas trapt de bal weg. Roussos kopt de bal weg. Deniz rent richting de bal. Ali Talat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali Talat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ampelakos onderschept slim de pass. Bolayır onderschept slim de pass. Akçaba speelt de bal door. Varnavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos speelt de bal door. Varnavas is nu in balbezit. Varnavas draait met de bal, schiet en ... Papanikolaou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Bayburt Birlik 2:3

85e minuut.
Akçaba passt de bal in één keer door. Daar is Panayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varnavas is nu in balbezit. Varnavas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Güvener heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Doğrusöz rent richting de bal. Doğrusöz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsingis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ampelakos geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Papanikolaou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anixneytes Ampalatoi 48%, Bayburt Birlik 52%.
Anixneytes Ampalatoi - Bayburt Birlik 2:3