Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kremastoí Rokades Kollimenoi Tsaeres
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ampelakos rent richting de bal. Gennadiou verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennadiou verovert de bal door een tackle van achteren. Gennadiou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Konat bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrotis verovert de bal door een tackle van achteren. Agrotis speelt de bal door. Gennadiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennadiou draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Ayiomamitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokopis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopis met een sublieme pass. Veziroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veziroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kremastoí Rokades - Kollimenoi Tsaeres 1:0

11e minuut.
Prokopis rent richting de bal. Prokopis geeft een hoge lob. İsmail probeert de bal met de borst te controleren. Veziroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veziroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Konat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agrotis met de inworp. Lambrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrou geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gennadiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennadiou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kremastoí Rokades - Kollimenoi Tsaeres 1:1

24e minuut.
Öztürk met de inworp. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambrou krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Fasouliotis geeft de bal voor. Inworp. Angelides met een snelle inworp. Lambrou rent richting de bal. Lambrou geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ayiomamitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veziroğlu onderschept slim de pass. Veziroğlu passt de bal in één keer door. İsmail rent richting de bal. İsmail schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lambrou verovert de bal door een tackle van achteren. Lambrou passt de bal met de wreef. Kalapodas is nu in balbezit. Gennadiou verovert de bal door een tackle van achteren. Gennadiou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kremastoí Rokades 45%, Kollimenoi Tsaeres 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kremastoí Rokades - Kollimenoi Tsaeres 1:1

51e minuut.
Ali Saffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif rent richting de bal. Lambrou met een sublieme pass. Gennadiou is nu in balbezit. Gennadiou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos geeft de bal voor. Klungelig pakt Lambrou de bal. Gennadiou rent richting de bal. Gennadiou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Öztürk rent richting de bal. Öztürk probeert naar een medespeler te passen. Photiou bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail is nu in balbezit. İsmail schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ali Saffa probeert naar een medespeler te passen. Lambrou is nu in balbezit. Lambrou passt de bal in één keer door. Gennadiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennadiou draait met de bal, schiet en ... Efthimiadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Angelides rent richting de bal. Ampelakos onderschept slim de pass. Ampelakos geeft een hoge lob. Adamou heeft problemen om de bal te vangen. Öztürk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kremastoí Rokades 50%, Kollimenoi Tsaeres 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kremastoí Rokades - Kollimenoi Tsaeres 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Kalapodas is nu in balbezit. Lambrou onderschept slim de pass. Gennadiou rent richting de bal. Gennadiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kremastoí Rokades - Kollimenoi Tsaeres 1:2

96e minuut.
Ali Saffa met een sublieme pass. Adamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öztürk krijgt een gele kaart.

104e minuut.
Agrotis met een sublieme pass. Ampelakos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gennadiou. Gennadiou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kremastoí Rokades 51%, Kollimenoi Tsaeres 49%.
Kremastoí Rokades - Kollimenoi Tsaeres 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kremastoí Rokades 14%, Kollimenoi Tsaeres 86%.
Kremastoí Rokades - Kollimenoi Tsaeres 1:2