Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adikoimenoi Lykoi Kryoplastoi Kreatempores
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Raşit geeft een lange en hoge pass. Fokkis kopt de bal weg. Süreç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paspallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspallis schiet op doel. Andıç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Lykoi - Kryoplastoi Kreatempores 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fokkis met een snelle inworp. Nabi geeft de bal voor. Paspallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspallis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Lykoi - Kryoplastoi Kreatempores 0:2

17e minuut.
Nabi is nu in balbezit. Nabi geeft een hoge lob. Themistocleous rent richting de bal. Paspallis rent richting de bal. Paspallis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Bengüsu is nu in balbezit. Kountouris is nu in balbezit. Bengüsu onderschept slim de pass. Bengüsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Lykoi - Kryoplastoi Kreatempores 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adikoimenoi Lykoi 55%, Kryoplastoi Kreatempores 45%.
Adikoimenoi Lykoi - Kryoplastoi Kreatempores 1:2

47e minuut.
Bengüsu passt de bal in één keer door. Nabi speelt de bal door. Koliantris is nu in balbezit. Paspallis onderschept slim de pass. Paspallis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Süreç passt de bal zonder na te denken. Bengüsu is nu in balbezit. Özuslu verovert de bal door een tackle van achteren. Süreç verovert de bal door een tackle van achteren. Süreç geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fokkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Themistocleous probeert naar een medespeler te passen. Paspallis is nu in balbezit. Paspallis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Lykoi - Kryoplastoi Kreatempores 1:3

68e minuut.
Fokkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokkis geeft de bal voor. Klungelig pakt Flouris de bal. Paspallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspallis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Akar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrou onderschept slim de pass. Alexandrou probeert naar een medespeler te passen. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Akalin is nu in balbezit. Akalin passt de bal zonder na te denken. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. Economides probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Adikoimenoi Lykoi - Kryoplastoi Kreatempores 2:3

83e minuut.
Akar met een sublieme pass. Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürk passt de bal zonder na te denken. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Akar is nu in balbezit. Akar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Öztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrou verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özuslu. Özuslu krijgt een gele kaart. Pehlivan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bengüsu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adikoimenoi Lykoi 47%, Kryoplastoi Kreatempores 53%.
Adikoimenoi Lykoi - Kryoplastoi Kreatempores 2:3