Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anamenoi Kurtlar MEAP
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Güney controleert de bal met de borst. Demetriadis is nu in balbezit. Güney onderschept slim de pass. Güney geeft een lange en hoge pass. Atakan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Savvides speelt de bal door. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaourides rent richting de bal. Sırrı onderschept slim de pass. Sırrı draait met de bal, schiet en ... Başel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Yücel rent richting de bal. Yücel probeert naar een medespeler te passen. Atakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakan haalt uit met een fantastische trap. Nikolaidis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sırrı passt de bal zonder na te denken. Aloneftis kan de bal niet met de borst controleren. Manyera is nu in balbezit. Aloneftis onderschept slim de pass. Aloneftis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Atakan geeft een lange en hoge pass. Ergün speelt de bal door. Birgül bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakan rent richting de bal. Atakan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ergün passt de bal in één keer door. Filotas is nu in balbezit. Filotas passt de bal met de wreef. Atakan is nu in balbezit. Atakan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yücel passt de bal zonder na te denken. Çulhaoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aloneftis. Çulhaoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çulhaoğlu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Atakan is nu in balbezit. Nikolaidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atakan raakt geblesseerd tijdens het duel. Yücel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - MEAP 0:1

36e minuut.
Özburak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özburak geeft een hoge lob. Ergün kopt de bal weg. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı haalt uit met een fantastische trap. Başel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anamenoi Kurtlar - MEAP 1:1

44e minuut.
Birgül met een snelle inworp. Savvides is nu in balbezit. Savvides geeft een lange en hoge pass. Ergün rent richting de bal. Ergün schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 47%, MEAP 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anamenoi Kurtlar - MEAP 1:1

48e minuut.
Sıdal passt de bal met de wreef. Savvides bereikt de bal nog maar net als eerste. Özburak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Özburak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Özburak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Savvides is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birgül zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sırrı rent richting de bal. Sırrı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Birgül is nu in balbezit. Manyera is nu in balbezit. Manyera geeft een hoge lob. Atakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Birgül geeft een hoge lob. Inworp. Sıdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yücel is nu in balbezit. Yücel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kanaourides verovert de bal door een tackle van achteren. Kanaourides geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savvides met de inworp. Aloneftis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Birgül met een snelle inworp. Savvides bereikt de bal nog maar net als eerste. Savvides speelt de bal door. Aloneftis is nu in balbezit. Aloneftis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anamenoi Kurtlar - MEAP 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anamenoi Kurtlar 47%, MEAP 53%.
Anamenoi Kurtlar - MEAP 2:1