Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Votrakoi Sakarya Akrites
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Camgöz de bal. Özkan rent richting de bal. Eziç verovert de bal door een tackle van achteren. Eziç draait met de bal, schiet en ... Tsoukkas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zincir kan de bal niet met de borst controleren. Kapsalis rent richting de bal. Polykarpou onderschept slim de pass. Zincir is nu in balbezit. Zincir passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Votrakoi - Sakarya Akrites 0:1

39e minuut.
Demirci kopt de bal weg. İsmail rent richting de bal. Cakici speelt de bal door. Kolanis is nu in balbezit. Kolanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Votrakoi 42%, Sakarya Akrites 58%.
AEK Votrakoi - Sakarya Akrites 0:1

59e minuut.
Albayrak is nu in balbezit. Albayrak met een sublieme pass. Daar is Aloneftis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçar geeft een lange en hoge pass. Liogas is nu in balbezit. Kolanis verovert de bal door een tackle van achteren. Kolanis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Korun bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korun met de inworp. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Votrakoi 45%, Sakarya Akrites 55%.
AEK Votrakoi - Sakarya Akrites 0:1