Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartal Demirspor Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Bektaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaim rent richting de bal. Zaim probeert naar een medespeler te passen. Velis is nu in balbezit. Velis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 0:1

23e minuut.
Koumis rent richting de bal. Koumis passt de bal zonder na te denken. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit schiet op doel. Antoniadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kartal Demirspor - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 1:1

28e minuut.
Roussounides geeft een lange en hoge pass. Nami bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis begaat een overtreding. Nami wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nami kan niet meer verder spelen. Bolayır komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kettenis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koumis met de inworp. Necatigil rent richting de bal. Necatigil geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Pashialis de bal. Pashialis geeft de bal voor. Durduran bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis verovert de bal door een tackle van achteren. Koumis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Celalletinoğlu passt de bal zonder na te denken. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu haalt uit met een fantastische trap. Akar heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal Demirspor 46%, Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kartal Demirspor - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 1:1

47e minuut.
Laifis rent richting de bal. Roussounides bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussounides passt de bal met de wreef. Velis bereikt de bal nog maar net als eerste. Velis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Transtürk rent richting de bal. Transtürk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kettenis de bal. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartal Demirspor - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 2:1

83e minuut.
Doeltrap. Papadimitiou met een harde bal richting middenveld. Hadjitoffis kopt de bal weg. Çınar speelt de bal door. Roussounides geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartal Demirspor 57%, Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 43%.
Kartal Demirspor - Adikoimenoi Büyükşehir Belediyes 2:1