Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kıbrıs Lefkoşa The Village
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Transtürk heeft problemen om de bal te vangen. Tekman is nu in balbezit. Transtürk maakt een afschuwelijke overtreding. Transtürk krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kikou passt de bal in één keer door. Christou is nu in balbezit. Stylianides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kıbrıs Lefkoşa 58%, The Village 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kıbrıs Lefkoşa - The Village 0:0

49e minuut.
Transtürk heeft problemen om de bal te vangen. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen met een sublieme pass. Kolokasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolokasis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kıbrıs Lefkoşa - The Village 0:1

69e minuut.
Stylianides bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stylianides. Koutsokoumnis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koutsokoumnis kan niet meer verder spelen. Constanti komt het veld opgelopen. Constanti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Erginel rent richting de bal. Erginel draait met de bal, schiet en ... Kontou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Yeşilada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşilada geeft een hoge lob. Zeki Avcı rent richting de bal. Erginel is nu in balbezit. Erginel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zeki Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu onderschept slim de pass. Oraloğlu passt de bal zonder na te denken. Erginel bereikt de bal nog maar net als eerste. Erginel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kıbrıs Lefkoşa 51%, The Village 49%.
Kıbrıs Lefkoşa - The Village 0:1