Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskişehir Şampiyonlar AS Omonia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Kolanis de bal. Kolanis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trisokkas de bal. Gökçora is nu in balbezit. Gökçora haalt uit met een fantastische trap. Yetkili bokst de bal weg.

8e minuut.
Frangkeskou passt de bal zonder na te denken. Daar is Hadjigeorgiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pertev bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangkeskou verovert de bal door een tackle van achteren. Frangkeskou geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Papavasiliou probeert de bal aan de voet te houden. Gökçora verovert de bal door een tackle van achteren. Gökçora probeert naar een medespeler te passen. Trisokkas is nu in balbezit. Trisokkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hadjigeorgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolanis is nu in balbezit. Hadjigeorgiou verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjigeorgiou schiet op doel. Şevket werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehir Şampiyonlar - AS Omonia 0:1

38e minuut.
Trisokkas heeft problemen om de bal te vangen. Iaponas rent richting de bal. Trisokkas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gökçora de bal. Gökçora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehir Şampiyonlar 55%, AS Omonia 45%.
Eskişehir Şampiyonlar - AS Omonia 0:1

54e minuut.
Roussos is nu in balbezit. Iaponas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roussos raakt geblesseerd tijdens het duel. Roussos met een snel genomen vrije trap. Daar is Siailis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trisokkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trisokkas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Frangkeskou is nu in balbezit. Frangkeskou passt de bal in één keer door. Kolanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjigeorgiou is nu in balbezit. Hadjigeorgiou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Petrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrides geeft de bal voor. Hadjigeorgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjigeorgiou schiet op doel. Pertev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Anastasiou geeft een hoge lob. Inworp. Hadjicontanti met een snelle inworp. Gökçora bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökçora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Frangkeskou passt de bal zonder na te denken. Kolanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolanis passt de bal in één keer door. Hadjigeorgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjigeorgiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehir Şampiyonlar 49%, AS Omonia 51%.
Eskişehir Şampiyonlar - AS Omonia 0:1