Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympioi Prasades AEK Pankiarides
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Uyguner kopt de bal weg. Miroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz haalt uit met een fantastische trap. Adamou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Siamandouras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skapoullis de bal. Stylianides bereikt de bal nog maar net als eerste. Skapoullis verovert de bal door een tackle van achteren. Skapoullis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Siamandouras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demiral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skapoullis verovert de bal door een tackle van achteren. Skapoullis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympioi Prasades - AEK Pankiarides 0:1

44e minuut.
Georgiou is nu in balbezit. Stylianides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Georgiou raakt geblesseerd tijdens het duel. Ertuğruloğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skapoullis krijgt zijn hoofd ertegen. Doratlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympioi Prasades - AEK Pankiarides 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympioi Prasades 54%, AEK Pankiarides 46%.
Olympioi Prasades - AEK Pankiarides 0:2

77e minuut.
Stylianides is nu in balbezit. Stylianides geeft een lange en hoge pass. Kounounis kopt de bal weg. Aziz rent richting de bal. Aziz draait met de bal, schiet en ... Celalletinoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympioi Prasades - AEK Pankiarides 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympioi Prasades 49%, AEK Pankiarides 51%.
Olympioi Prasades - AEK Pankiarides 1:2