Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plousioi Şampiyonlar Yozgat Demir Çelik
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


27e minuut.
Foti passt de bal met de wreef. Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kâtip begaat een overtreding. Kâtip krijgt een gele kaart. Paraskeua raakt geblesseerd tijdens het duel. Paraskeua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Necati Öykün heeft problemen om de bal te vangen. Münir rent richting de bal. Münir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Öncül is nu in balbezit. Öncül haalt uit met een fantastische trap. Hadjigeorgiou heeft problemen om de bal te vangen. Kâtip rent richting de bal. Kâtip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yücel trapt de bal weg. Çınar kopt de bal weg. Öncül rent richting de bal. Öncül heeft problemen om de bal te vangen. Öncül haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Hadjifedonos geeft een hoge lob. Gündüzler kopt de bal weg. Foti bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncül bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncül draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plousioi Şampiyonlar 58%, Yozgat Demir Çelik 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plousioi Şampiyonlar - Yozgat Demir Çelik 0:0

49e minuut.
Foti verovert de bal door een tackle van achteren. Foti speelt de bal door. Kâtip rent richting de bal. Kâtip haalt uit met een fantastische trap. Yücel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plousioi Şampiyonlar - Yozgat Demir Çelik 0:1

56e minuut.
Akçaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Foti is nu in balbezit. Akçaba speelt de bal door. Kâtip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kâtip schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öncül bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncül schiet op doel. Yücel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hadjigeorgiou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uludağ met de inworp. Kâtip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kâtip geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plousioi Şampiyonlar 63%, Yozgat Demir Çelik 37%.
Plousioi Şampiyonlar - Yozgat Demir Çelik 0:1