Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:29
  • Bekerwedstrijd: Cyprus Cup
  • Stadion: PANGYPRIOS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2866
PANGYPRIOS ABALATOI F.C
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 27.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga geeft de bal voor. Gérard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérard schiet op doel. Xenophontos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PANGYPRIOS - ABALATOI F.C 0:1

27e minuut.
Ali Saffa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugryn met de inworp. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini geeft een lange en hoge pass. Agas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PANGYPRIOS - ABALATOI F.C 0:2

30e minuut.
Loizou geeft een hoge lob. Chiaini is nu in balbezit. Pertev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pertev krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gérard passt de bal in één keer door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga passt de bal zonder na te denken. Gérard rent richting de bal. Gérard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANGYPRIOS - ABALATOI F.C 0:3

39e minuut.
Misos is nu in balbezit. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gérard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gérard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş geeft de bal voor. Gálvez heeft problemen om de bal te vangen. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chiaini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stypuła komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANGYPRIOS 74%, ABALATOI F.C 26%.
PANGYPRIOS - ABALATOI F.C 0:3

66e minuut.
Vojník rent richting de bal. Agapiou is nu in balbezit. Vojník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vojník krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stypuła geeft een hoge lob. Xenophontos heeft problemen om de bal te vangen. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérard rent richting de bal. Gérard geeft een lange en hoge pass. Gálvez rent richting de bal. Gálvez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stypuła rent richting de bal. Stypuła geeft een hoge lob. Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Gérard is nu in balbezit. Gérard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Loizou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miltiadous met een snelle inworp. Klungelig pakt Agapiou de bal. Agapiou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Faiz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANGYPRIOS 62%, ABALATOI F.C 38%.
PANGYPRIOS - ABALATOI F.C 0:3