Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Galatasaray ΕΝΑΔ FC
Normal Tactiek ENAD
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 33.8
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Ataliotis kopt de bal weg. Drábik probeert de bal aan de voet te houden. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:1

14e minuut.
Iscru passt de bal zonder na te denken. Bonora heeft problemen om de bal te vangen. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Drábik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bonora is nu in balbezit. Bonora passt de bal met de wreef. Hasan Demir rent richting de bal. Hasan Demir draait met de bal, schiet en ... Hermanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:2

27e minuut.
Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan Demir passt de bal met de wreef. Bonora rent richting de bal. Bonora haalt uit met een fantastische trap. Hermanis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:3

29e minuut.
Iscru passt de bal met de wreef. Daar is Ataliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iscru speelt de bal door. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir schiet op doel. Hermanis bokst de bal weg. Bonora geeft de bal voor. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gunnlaugsson zal de hoekschop nemen. Hasan Demir maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bissolo verovert de bal door een tackle van achteren. Ataliotis rent richting de bal. Ataliotis passt de bal zonder na te denken. Hasan Demir rent richting de bal. Hasan Demir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Rey probeert naar een medespeler te passen. Burke is nu in balbezit. Gunnlaugsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gunnlaugsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Herea passt de bal zonder na te denken. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora rent richting de bal. Bonora haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sole de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ataliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataliotis probeert naar een medespeler te passen. Bonora is nu in balbezit. Bonora schiet op doel. Hermanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Galatasaray 70%, ΕΝΑΔ FC 30%.
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:4

46e minuut.
Hasan Demir speelt de bal door. Bonora rent richting de bal. Bonora passt de bal met de wreef. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:5

47e minuut.
Skorulski speelt de bal door. Kocaismail is nu in balbezit. Kocaismail geeft een hoge lob. Hasan Demir rent richting de bal. Hasan Demir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:6

51e minuut.
Iscru geeft de bal voor. Sole rent richting de bal. Sole geeft een hoge lob. Daar is Ataliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ataliotis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:7

52e minuut.
Daar is Herea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir passt de bal zonder na te denken. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:8

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Forouhar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Iscru passt de bal met de wreef. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir draait met de bal, schiet en ... Hermanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:9

65e minuut.
Herea is nu in balbezit. Hasan Demir onderschept slim de pass. Hasan Demir probeert naar een medespeler te passen. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora schiet op doel. Hermanis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rein onderschept slim de pass. Brugnoli onderschept slim de pass. Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rein onderschept slim de pass. Rein geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Brugnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan Demir rent richting de bal. Hasan Demir haalt uit met een fantastische trap. Hermanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:10

75e minuut.
Bissolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bissolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skorulski met een snelle inworp. Kessler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bonora rent richting de bal. Hasan Demir is nu in balbezit. Bonora is nu in balbezit. Hasan Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Demir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hermanis trapt de bal weg. Iscru kopt de bal weg. Hasan Demir probeert de bal met de borst te controleren. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hermanis met een harde bal richting middenveld. Ataliotis kopt de bal weg. Hasan Demir rent richting de bal. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir haalt uit met een fantastische trap. Hermanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Galatasaray 78%, ΕΝΑΔ FC 22%.
Young Galatasaray - ΕΝΑΔ FC 0:11