Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Alepoydes Limassol 92
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 52.8
zwak Schieten uitmuntend
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Crivăţ met een snelle inworp. Mellilä rent richting de bal. Yiasemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mellilä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kambur neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Richards is nu in balbezit. Richards draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yiasemi probeert de bal aan de voet te houden. Kissonergis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Richards geeft een hoge lob. Daar is Mellilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yiangoulis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Plumb de bal onder controle te krijgen. Tan is nu in balbezit. Tan geeft een hoge lob. Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:1

6e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur rent richting de bal. Yiangoulis probeert naar een medespeler te passen. Mellilä rent richting de bal. Mellilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:2

12e minuut.
Kambur rent richting de bal. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ... Kissonergis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:3

17e minuut.
Tan probeert naar een medespeler te passen. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ geeft een hoge lob. Kambur kopt de bal weg. Çiftçioğlu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jongh passt de bal in één keer door. Kambur rent richting de bal. Richards rent richting de bal. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tan met een sublieme pass. Moriggi rent richting de bal. Moriggi probeert naar een medespeler te passen. Kambur rent richting de bal. Kambur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Leonidou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moriggi rent richting de bal. Moriggi passt de bal met de wreef. Kambur rent richting de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mellilä heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä passt de bal zonder na te denken. Daar is Kambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambur draait met de bal, schiet en ... Kissonergis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:4

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jongh met een snelle inworp. Moriggi is nu in balbezit. Moriggi geeft een hoge lob. Kambur springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:5

36e minuut.
Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ geeft de bal voor. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:6

38e minuut.
Tan probeert naar een medespeler te passen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Kambur is nu in balbezit. Kambur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:7

40e minuut.
Mellilä heeft problemen om de bal te vangen. Papakyriakou rent richting de bal. Mellilä onderschept slim de pass. Mellilä haalt uit met een fantastische trap. Kissonergis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:8

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivăţ met een snelle inworp. Yiasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä verovert de bal door een tackle van achteren. Mellilä geeft een lange en hoge pass. Kissonergis bokst de bal weg. Kambur probeert de bal met de borst te controleren. Kambur schiet op doel. Kissonergis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Alepoydes 76%, Limassol 92 24%.
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:9

47e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ... Kissonergis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:10

50e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Papakyriakou probeert de bal met de borst te controleren. Mellilä rent richting de bal. Mellilä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mellilä is nu in balbezit. Mellilä passt de bal met de wreef. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:11

54e minuut.
Richards rent richting de bal. Richards speelt de bal door. Kambur rent richting de bal. Kambur draait met de bal, schiet en ... Yiangoulis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:12

55e minuut.
Tan rent richting de bal. Tan geeft een hoge lob. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mellilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellilä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Papakyriakou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan passt de bal zonder na te denken. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Papakyriakou is nu in balbezit. Mellilä onderschept slim de pass. Mellilä probeert naar een medespeler te passen. Kambur heeft problemen om de bal te vangen. Kambur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Trotter met de inworp. Mellilä geeft een hoge lob. Richards is nu in balbezit. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Crivăţ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leonidou heeft problemen om de bal te vangen. Kambur rent richting de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Kissonergis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:13

73e minuut.
Mellilä rent richting de bal. Mellilä draait met de bal, schiet en ... Yiangoulis probeert de bal aan de voet te houden. Kambur is nu in balbezit. Kambur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Papakyriakou de bal. Mellilä rent richting de bal. Mellilä met een sublieme pass. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:14

76e minuut.
Floratos speelt de bal door. Daar is Kittos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Kissonergis trapt de bal weg van het doel. Moriggi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mellilä de bal. Mellilä schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tan geeft een hoge lob. Yiasemi heeft problemen om de bal te vangen. Tan geeft een lange en hoge pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Çiftçioğlu trapt de bal weg van het doel. Moriggi rent richting de bal. Moriggi geeft een lange en hoge pass. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Richards rent richting de bal. Kambur rent richting de bal. Richards rent richting de bal. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Alepoydes 88%, Limassol 92 12%.
Erzincan Alepoydes - Limassol 92 0:14