Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Tragoydistes ENAD
Normal Tactiek Project X
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 45.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Roussias geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Natale met een snelle inworp. Morar geeft de bal voor. Pantelides springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Erhat probeert de bal met de borst te controleren. Morote geeft een hoge lob. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:1

4e minuut.
Neocleous probeert naar een medespeler te passen. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal zonder na te denken. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pieridis geeft een hoge lob. Roussias probeert de bal aan de voet te houden. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:2

8e minuut.
Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Stouppas rent richting de bal. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:3

11e minuut.
Morar is nu in balbezit. Morar passt de bal zonder na te denken. Daskalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Morote speelt de bal door. Onisiforou rent richting de bal. Onisiforou passt de bal zonder na te denken. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:4

16e minuut.
Morar met een snelle inworp. Di Natale geeft de bal voor. Roussias heeft problemen om de bal te vangen. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:5

17e minuut.
Pantelides probeert naar een medespeler te passen. Neocleous is nu in balbezit. Roussias is nu in balbezit. Neocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:6

21e minuut.
Morote is nu in balbezit. Morote geeft de bal voor. Koudas heeft problemen om de bal te vangen. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Di Natale passt de bal in één keer door. Neocleous is nu in balbezit. Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:7

26e minuut.
Morote geeft een hoge lob. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:8

26e minuut.
Daar is Filippou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantelides onderschept slim de pass. Pantelides met een sublieme pass. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Tahiroglu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Di Natale met een snelle inworp. Stouppas verovert de bal door een tackle van achteren. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:9

29e minuut.
Neocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Neocleous passt de bal met de wreef. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:10

31e minuut.
Stylianou kopt de bal weg. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides passt de bal met de wreef. Neocleous rent richting de bal. Neocleous schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:11

34e minuut.
Di Natale passt de bal met de wreef. Stouppas bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:12

35e minuut.
Stouppas rent richting de bal. Pantelides onderschept slim de pass. Pantelides probeert naar een medespeler te passen. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:13

38e minuut.
Di Natale is nu in balbezit. Di Natale probeert naar een medespeler te passen. Onisiforou is nu in balbezit. Morote rent richting de bal. Morote schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pantelides haalt uit met een fantastische trap. Stouppas geeft de bal voor. Pieridis kopt de bal weg. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous schiet op doel. Tahiroglu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Koudas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Natale met de inworp. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Morote met de inworp. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daskalakis krijgt een gele kaart. Pantelides is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pantelides neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 88%, ENAD 12%.
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:13

46e minuut.
Pantelides probeert naar een medespeler te passen. Neocleous heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giannas. Giannas krijgt een gele kaart. Neocleous is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morar met een snel genomen vrije trap. Di Natale geeft de bal voor. Pantelides springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Papanikolaou onderschept slim de pass. Papanikolaou probeert naar een medespeler te passen. Morote bereikt de bal nog maar net als eerste. Morote geeft de bal voor. Neocleous springt en kopt de bal. Tahiroglu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:14

51e minuut.
Klungelig pakt Morar de bal. Morar passt de bal zonder na te denken. Neocleous rent richting de bal. Neocleous schiet op doel. Tahiroglu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:15

55e minuut.
Emin Kaptan met een sublieme pass. Pantelides rent richting de bal. Pantelides passt de bal in één keer door. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Emin Kaptan passt de bal in één keer door. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides passt de bal zonder na te denken. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Roussias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Tahiroglu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous passt de bal in één keer door. Morote rent richting de bal. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:16

65e minuut.
Giannas geeft de bal voor. Inworp. Morote met een snelle inworp. Emin Kaptan rent richting de bal. Emin Kaptan geeft de bal voor. Tahiroglu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale passt de bal met de wreef. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Tahiroglu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:17

70e minuut.
Emin Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Emin Kaptan geeft de bal voor. Di Natale met een sublieme pass. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:18

72e minuut.
Pantelides rent richting de bal. Neocleous rent richting de bal. Pantelides rent richting de bal. Pantelides schiet op doel. Tahiroglu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:19

77e minuut.
Morar met een sublieme pass. Di Natale rent richting de bal. Di Natale geeft een lange en hoge pass. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:20

81e minuut.
Pantelides speelt de bal door. Neocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Onisiforou is nu in balbezit. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:21

84e minuut.
Inworp. Erhat met de inworp. Morote geeft een lange en hoge pass. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pantelides rent richting de bal. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:22

89e minuut.
Onisiforou kopt de bal weg. Morote is nu in balbezit. Morote passt de bal met de wreef. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Pantelides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantelides passt de bal met de wreef. Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous schiet op doel. Tahiroglu bokst de bal weg. Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides verovert de bal door een tackle van achteren. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 74%, ENAD 26%.
Erzincan Tragoydistes - ENAD 0:22